Létezik-e olyan mobil, ami megér újonnan háromszázezer forintot? A Samsung szerint igen. Mi megnéztük, igazuk van-e.

Ezer euróért lehet előrendelni a Galaxy Note 8-at, a Samsung új csúcskategóriás telefonját.

Mától előrendelhető a világ legdrágább telefonja

Nyitókép: samsung.com

Ez kicsit több, mint háromszázezer forint, vagyis még az iPhone jelenleg futó modelljeinél is sokkal drágább.

A Samsung esküszik rá, hogy ennyi pénzért a csúcskategóriás mobil szigorúbb minőségbiztosításon ment át, szóval nem fog túlmelegedni és kigyulladni, mint a tavalyi Note 7.

A legfontosabb újdonságok között van, hogy nagyobb lett a kijelző, két kamera is helyet kapott a hátlapon, nagyobb lett a memória (6 GB), és persze lehet tollal firkálni a kijelzőre az S-Pen segítségével – írta a mashable.com.

Na jó, de miért kerül ennyibe?

Jelenleg ez a modell a Samsung legdrágább telefonja, amely még az iPhone árát is kenterbe veri (egy iPhone 700 dollárnál kezdődik, a Galaxy Note 8 ára pedig 960 dollár és 1100 dollár között mozog). Ezért cserébe nagyobb (6,3 colos) kijelzőn lehet élvezni a Quad HD felbontást, a duplakamera optikai képstabilizátorral van ellátva, a készülék természetesen víz- és porálló, akárcsak a telefonhoz járó toll, az S-Pen is, amely ezúttal önálló menüt, és több funkciót is kapott. Szóval ha minden vágyunk volt zuhanyzás közben írni a kijelzőre, a tesztvideó alapján megtehetjük.

Az arcfelismerés és a hátlapra száműzött ujjlenyomat-olvasó mellett egyszerre több appot is lehet futtatni a kijelzőn az Edge panel segítségével, és a Dex-dokkoló igénybe vételével akár asztali számítógépnek is használhatjuk a telefont.

A dél-koreai óriáscég legújabb modellje tényleg nagy tudású, csúcskategóriás telefon, de azért az nem biztos, hogy érdemes ennyit rákölteni. Mindenesetre ha valaki rendelkezik a tavalyi Note 7 modellel, a Samsung a vásárlásnál beszámítja azt a telefont, és így már csak 505 dollárért (nagyjából 150 ezer forintért) lehetünk egy Galaxy Note 8 boldog tulajdonosai.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

qxy
Na akkor a politikusoknak biztos kell A pénz nem számít a " nép fizeti."
qxy
Na akkor a politikusoknak biztos kell A pénz nem számít a " nép fizeti."
wpym
Ez az újabb androidos retek úgy kellett, mint tanyára a villany.
Qqberci
ARrogánnak kettő kell, hiszen két füle van...
simmering73
Az enyém majdnem ugyanezt tudja csak negyedmillióval olcsóbban vettem.
Pálinkás Pál
Ezt nem értem...hogy adhat valaki ennyi pénzt egy szaros telefonért...nekem is van strapamobilom,ennek töredékéért...ha már végképp nem bírok magammal ,akkor nézek full HD-ban filmet a 10.1 tableten.../nem nagyon fordul elő...én a nagyképernyőt szeretem/ ...mint számítóügép meg nagyjából tud annyit mint egy 10 évvel ezelőtti P4-es,kis jóindulattal...
Tehát árulja már el nekem valami fan...mi a fészkes fenének kell ez a kütyü???
namihami
Tucatra van valami engedmény?
És amit már más, hasonlóan filléres tipusoknál is volt pofám megérdeklődni:: Tessék mondani, telefonálni is lehet vele vagy csak a kütyük a fontosak?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.