Mobiltelefonos riasztórendszert dolgoz ki a román kormány annak érdekében, hogy időben lehessen értesíteni a lakosságot a közelgő veszélyes meteorológiai jelenségekről.

Forrás: SG.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nezelodo
Ebben is megelőztük őket, nálunk évekkel korábban megtörtént március 15-én, hogy szólt a Vakondi meg a Sanya, bá', üljenek át másik autóba, ha nincs náluk hómaró, és elfogyott a benzin.
Előtte a barátom aki az M7 déli szakaszán ült a hófúvásban az autójában órák óta, telefonhívására katasztrófáék kioktatták, mit reklamál, megy a forgalom a pályán. Pedig a mi Vityánk már mentette a véletlenül ott tébláboló HÍR TV kamerái előtt a kisminkelt kiskabátos erdélyi statisztákat a hófúvásból. Ja akkor a jó Lajos barátja és pénzeszsákja még nem volt hímivarsejt...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.