Immáron 14. alkalommal gyűlnek össze az etikus hekkerek képviselői Budapesten, Közép-Kelet-Európa IT biztonsági fesztiválján, a Hacktivityn.

A legnagyobb magyarországi IT biztonsági konferencia október 20-21-én várja a látogatókat a budapesti MoM Kulturális Központban.

Sok száz hacker bukkan fel nemsokára Budapesten

A pénteken kezdődő kétnapos eseményre közel ezer – magyar és 24 különböző országból érkező külföldi – látogató regisztrált, a résztvevőket közel 30 előadás és 10 workshop várja.

Az idei eseményre 13 különböző országból érkezik majd több mint 30 nemzetközileg elismert szaktekintély, hogy olyan aktuális IT-biztonsági problémákról értekezzenek, mint például a drónhekkelés.

(MTI)

Cikk- és címlapkép: pixabay.com

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

wagabund
..."olyan aktuális IT-biztonsági problémákról értekezzenek, mint például a drónhekkelés."...

Évekkel ezelőtt még elképzelhetetlen volt számomra, hogy a drón(vezérlés)hekkelése életveszélyes lehet a környezetre, légiforgalomra...ugyanis raklapszám árulták jobb boltokban, tehát fel sem merült, hogy turpiskodni lehet(és fognak is)
Arra sem gondoltam, hogy lesz olyan pernahajder, aki képes meghekkelni az emberi testbe már beépített szívműködés- vezérlőt(szpészmékert)...kérem van ilyen okos(de aljas)ember is...
Sőt, az agyonkompjúterizált autók esze is befolyásolható...(nem a csiptuningra gondolok, hanem az ellopásra)...
Az, hogy betörhetnek a gépembe, már nem is lep meg...

aki fontos embernek tartja magát, annak bizony résen kell lenni... (nem, nem azon a résen...)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.