A gépjármű vezetést nevezhetjük veszélyes üzemnek is. Sokszor mégis azt gondoljuk,hogy vezetés közben egyéb dolgot is el tudunk végezni. Mi mindent csinálunk mikor figyelmünk nem az útra szegeződik egy Biztosító társaság utána járt.   Zsúfolt utak Gyakran használjuk gépjárművünket utazáshoz,munkába járásra vagy egyéb feladatok napi bevásárlás céljából. A gépkocsi a mindennapi tevékenységünk szerves részévé vált. …

Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
kinek kitől? Az egyik barátom egyszer - egyébként is egy humorizáló emberke - a rendőrrel jó-pofizott mikor lemeszelte. Aki vette a napot és közölte vele, hogy ha mond egy szellemes indokot akkor nem bünteti meg. Nos ez a 120 kilós manus közölte, hogy a mellette ülő vasággyal együtt 50 kilós felesége kényszerítettet =))
csipetke
Kitől,kitől!?Hát természetesen Sorostól...:)
division
Minden baromtól aki az emberrel szembe jön meg a háta mögött...A legszemetebbek általában a kamionosok, mert visszaélnek az erőfölényükkel, de a kicsi kocsik vezetői is rendkívül veszélyesek, mert ők meg akarják mutatni hogy az övéké is tud úgy menni mint egy Bentley, ez amolyan kisebbségi komplexus náluk. Utána persze ott vannak a részeg sofőrök, a telefonálók, stb., lehetne sorolni a végtelenségig.
division
@csipetke: A fóbia olykor határtalan tud lenni...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.