Mostantól közösen építjük a történelmünket, mert az a közös jövőnk alapja, mert még nagyon sok teendőnk van együtt - hangzott el Emmanuel Macron és Frank-Walter Steinmeier első világháborús évfordulón rendezett találkozóján.“Osztjuk mindketten azt az alapvető érzést, hogy ez az újraalapítás szükséges és sürgős, és hogy ebből a szempontból a következő év meghatározó lesz” – mondta a francia elnök miután az első világháborús harcokat lezáró fegyverszünet évfordulója alkalmából hivatalában fogadta a német elnököt.“Közös felelősségünk ezen munkálkodni, miután az új (német) koalíciós kormány megalakul. Ezt a munkát szeretném vezetni Angela Merkel kancellárral” – tette hozzá. A CDU/CSU, a liberálisok (FDP) és a Zöldek a szeptember 24-i szövetségi parlamenti választások óta próbálják meg létrehozni első közös kormányukat. A koalíciós tárgyalások egyik kényes pontja az Európai Unió reformja, és az arra tett francia javaslatok, mégpedig az eurózóna kormányzását illetően, amelyet a liberálisok...

(Forrás: althir.org, durbincs által)

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kakaósbögre
egyszerűen imádom ezeket az orosz propagandaoldalakat.az pedig szekunder szégyen hogy van olyan ember aki felül ekkora faszságoknak.
kakaósbögre
egyszerűen imádom ezeket az orosz propagandaoldalakat.az pedig szekunder szégyen hogy van olyan ember aki felül ekkora faszságoknak.
durbincs
micron meg a párja ? ők lennének a szép új világ ?
de ezt a rettenet odaégett lecsót , csak falják be,a csak összeütünk valamit ? főzőkés érintettek?
durbincs
@kakaósbögre: nem baj, én meg látja imádom a kakaót ??
durbincs
@kakaósbögre: nekem ez ,nem problémám ?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

Ingyenes hírlevél