Mostantól közösen építjük a történelmünket, mert az a közös jövőnk alapja, mert még nagyon sok teendőnk van együtt - hangzott el Emmanuel Macron és Frank-Walter Steinmeier első világháborús évfordulón rendezett találkozóján.“Osztjuk mindketten azt az alapvető érzést, hogy ez az újraalapítás szükséges és sürgős, és hogy ebből a szempontból a következő év meghatározó lesz” – mondta a francia elnök miután az első világháborús harcokat lezáró fegyverszünet évfordulója alkalmából hivatalában fogadta a német elnököt.“Közös felelősségünk ezen munkálkodni, miután az új (német) koalíciós kormány megalakul. Ezt a munkát szeretném vezetni Angela Merkel kancellárral” – tette hozzá. A CDU/CSU, a liberálisok (FDP) és a Zöldek a szeptember 24-i szövetségi parlamenti választások óta próbálják meg létrehozni első közös kormányukat. A koalíciós tárgyalások egyik kényes pontja az Európai Unió reformja, és az arra tett francia javaslatok, mégpedig az eurózóna kormányzását illetően, amelyet a liberálisok...

Forrás: althir.org
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kakaósbögre
egyszerűen imádom ezeket az orosz propagandaoldalakat.az pedig szekunder szégyen hogy van olyan ember aki felül ekkora faszságoknak.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.