A dubaji légitársaság, az Emirates új szintre emelte az első osztály fogalmát: Boing 777-es gépeiken külön luxusfülkében pihenhetnek a gazdagok.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Az Emirates-szel akkor sem repulnek tobbet, ha ok fizetnenek ezert,...A nagyforgalmu dubai repteren kb. a regi Ferihegyi repteri utasszallitas folyik: csak sokkal szarabb korulmenyek kozott...Az utasokat - a business class-osokat is - ugy kezelik, mint Mengele tehette a koncentracios taborokban... Reggel 7 ora, napsutes, 36 fok Celsius, ket db csuklos Diesel busz all a ket epulet kozott kialakitott alacsony plafonu fel-alagutban, az utasok gyalog lesetalhattak a kezipoggyaszokkal a buszokhoz, amiknek az osszes ajtaja nyitva, a motorok jarnak, FUSTOLNEK, a legkondi erthetoen nincs bekapcsolva, a buszok tomottek, csak allni lehet benne, mint a szardiniaknak, 20 perces elgazositas utan lassan cammogva 15 percet tesz meg a gepig, ahol megall a gep mellett, a tuzo napon, az ajtokat meg 15 percig NEM NYITJAK KI. Felszallas a repulore a foldrol, lepcson. A kaja enyhenszolva is felejtendo, A stewardess -ek kedvessege nem karpotol semmiert.
Ketszer mentunk ezen keresztul, (minden Emirates gep megall Dubaiban) - pedig ebbol a "finom" utazasbol egy alkalom is tul sok volt.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.