Most, hogy Vona Gábor a Spinoza Házban próbálta meggyőzni a hazai zsidóság balliberális részét, miért is nem antiszemita, még ha annak tűnt is; most, hogy Havas Henrik ballib műsorvezető portrékönyvet ír Vonáról – most különösen vicces visszanézni azt a 2014-es videót, amelyen ismert ballib figurák és az „utca emberei” győzködik a választókat, miért ne szavazzanak … Most, hogy Vona Gábor a Spinoza Házban próbálta meggyőzni a hazai zsidóság balliberális részét, miért is nem antiszemita, még ha annak tűnt is; most, hogy Havas Henrik ballib műsorvezető portrékönyvet ír Vonáról – most különösen vicces visszanézni azt a 2014-es videót, amelyen ismert ballib figurák és az „utca emberei” győzködik a választókat, miért ne szavazzanak a Jobbikra. A felvételen Havas Henrik is megszólal. Mások nácinak, rasszistának nevezik a Jobbikot, de akad, aki egy kellemetlen finghoz hasonlítja Vonát. 2014 áprilisában került föl a legnagyobb videómegosztó portálra a „Szavazz a Jobbik ellen!” nevű...

Forrás: pestisracok.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

mackoka46
Na most jelen helyzetben az ördöggel is kezet kell fogni az ország és a nép érdekében, hogy orbáncot és a geci galerit legyőzze a nép, és visszaállítható legyen a jogállam és demokrácia.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.