Izgalmas hírek érkeztek az elektromos autók felől, ugyanis egy új kutatás szerint több országban, 4 év alatt kevesebb pénzbe kerül egy elektromos autó fenntartása, mint a benzines vagy dízeles társaiké. Ha még mellé vesszük, hogy ezen autók többsége bizonyos önvezető funkciókkal is ellátott, és emellett a környezetnek sem ártanak, tényleg nehéz lesz érveket találni ellenük.

Forrás: holvezessek.hu
Feltöltő: holvezessek.hu
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pálinkás Pál
No akkor én rögtön mondok rá valamit...annyival drágább hogy a büdös életben nem hozza vissza az árát...száz év alatt sem...főleg ha csak átlagosan használod...ez a dízelre is érvényes,de a villanyaútóra fokozottan
KisGenyo2
Nos, ha majd lesznek 6-800.000 körül haszálható használt darabok, akkor talán megpróbálom. Mondjuk az idő nekem "játszik".
1 mllla fölött akkor sem vennék kocsit, ha kőgazdag lennék. Amikor "villani" kell, akkor majd bérelek. De napi szinten használni olyan, mint bármilyen más eszköz. Csavarhúzót sem veszek itthonra 5000-ért, pedig van.
Más dolog, ha melóra kellene és napi 9 órát töltenék benne...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.