Az 54 éves orvos nem akarja, hogy a pártot "összemossák a migránssimogatókkal". Nem szerette volna, ha összemossák az MSZP nevét a "migránssimogatókkal", ezért visszalépett az MSZP bicskei szír származású orvos képviselő-jelöltje – tudta meg az atv.hu. Bourgla Ossamah azt nyilatkozta, Felcsúton nagyon szeretik a betegei, de a ceglédi eset, amikor az emberek megijedtek néhány arab férfitól, őt megrémítette. Ezért végül "a közhangulat miatt" nem indul egyéni jelöltként a körzetben április 8-án, nem akarja ugyanis, hogy a pártot migránssimogatózzák. Döntéséről már az MSZP vezetését is értesítette. Az 54 éves bicskei körzeti orvos az MSZP listájáról került a bicskei képviselő-testületbe. Korábban a Népszabadságnak azt nyilatkozta, helyben tisztelet övezi, de a várost elhagyva ugyanaz a megvetés lehet az osztályrésze, mint azoknak, akiket a kormány a Charlie Hebdo-támadás után kipécézett. Ossamah azt is elmondta a lapnak, hogy Orbán Viktorhoz hasonlóan fociőrült, három évig...

Forrás: index.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

quadrocopter
@durbincs: Ne humorkodj csicska, nem megy az (se) neked! Hogy állsz a magyarral, te f@sz? Ez mi? " főzetett"? A mondatok nagybetűvel kezdődnek, csak Romániában nem - mi?

Továbbra sem megy a magyar neked, csicska, éppen ezért a buta beugatásod annyit is ér, amennyire hülye vagy a magyar nyelvhez!
Neked itt nincs értéked, pontosan a primitív, stupid, gyermeteg és időnként erősen buzeráns böffenéseid miatt!
Rgo: teljesen felesleges itt túráztatnod a pofád, az oldalon még véletlenül sem találni értelmes beröffenést tőled, ami persze nem csoda, hisz valójában az is teljesítmény, ha megtalálod a billentyűzetet!
Ott lesznek ám azon az írásjelek is, de ha nem megy, akkor kérdezz meg egy általános iskolást, melyek az írásjelek!
Kevesebbet kéne dugni a kecskéket és birkákat, többet nyomatni a magyart!
Te itt súlytalan vagy csicska, éppen azért, mert betegesen primitív jószág vagy és az értelemnek még csak a csírája sem lóg ki abból a sötét buta fejedből!
Magyarul: te itt egy szép nagy nulla értékű senki vagy!

( Tudod primcsi csicska, minél többen és többször olvassák a minősítésedet, annál hasznosabban süllyedsz!)
quadrocopter
@durbincs: Mit akartál volna nyöszörögni, csicska? Mit dúl és ki, te húgyagyú? Nem tudsz kitisztulni, mi?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.