Tarthatatlan a helyzet Svédországban: a hatóságok tehetetlenek, a szexuális bûncselekmények és robbantások száma nõ. A Times nevű konzervatív napilap svédországi helyzettel foglalkozó riportjában arról ír, hogy szerdán este egy kézigránátot dobtak a rendőrségre Rosengardban, Malmő egyik külvárosában. Malmő lakosságszámát tekintve Svédország harmadik legnagyobb városa. Tudtam, hogy ez ismét bomba volt Rosengard rendőrségét megtámadták A 10 millió fős Svédországban tavaly több mint 320 lövöldözésről és több tucat robbantásról számoltak be a hatóságok. A korábbi évekhez viszonyítva radikális romlást mutatnak ezek a számok, ezt tetézi, hogy a fiatal svéd nők több mint 36 százaléka nem érzi magát biztonságban éjszaka. - mondta a Times-nak az 53 éves Ahmad, aki a környéken él a feleségével és négy, tizenéves gyermekével. A Times szerint Svédország napjainkban kettős arcot mutat: egyrészről a világ leggazdagabb és legfejlettebb országai közé tartozik, ugyanakkor a bandaháborúk, a...

Forrás: origo.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
quadrocopter
@cikicakk55: Lehet, hogy valahol, valamikor megtörtént valami hasonló, de hogy a hivatkozott svéd Times nem adta be, az jelent valamit! Még az archívumukban sem lehet, hisz nem talált ilyen cikket!
cikicakk55
@durbincs: Mire gondolsz? Arra,hogy a Svédek nem tudják megoldani a problémát? Lehet,hogy eleve nincs is ilyen gond,mivel a Svéd újságokban nincs benne,pedig egy ilyen komoly dolgot egész biztos megírnának.Esetleg arra gondolsz,hogy orbánt talán lekaszálják Éprilisban? Sajnos nem vagyok benne biztos.Túlságosan sok a bizonytalan és ezért inkább el sem mennek választani.nem értem,hogy nem tudják felfogni,hogy tök mindegy kire szavaznak,csak ne a Fidesz legyen.Már az is haladás lenne,ha a 2 millió fix Fideszes mellé lenne 2 millió nem Fideszre szavazó,de érvényes szavazat.Már nem lenne 2/3 többségük és megszűnne talán az egypárt rendszer,mert most az van,hiába mond mást a Fidesz. A KDNP csak egy hasznos kolonc a nyakukon.Akkor van csak hasznuk belőlük mikor a kormányba szavazni kell egy új agyament törvényt.
quadrocopter
@cikicakk55: Nem gondol ez semmire, hisz nincs mivel. Tőmondatnál többet ne szórj elé, mert nem fogja megérteni!
quadrocopter
@durbincs: Mégis betoltad ide a forrás nélküli cikket, te ősbarom, mert vakon benyalsz egy tányér szart is, ha origós a tányér!
Ennyire hülye vagy, csicskácska!
wpym
Tehetetlenek??? Szedni ossze ezeket, majd kirugni a picsaba az ipari hulladekot!!!
wpym
@durbincs: Termeszetesen! Az osszes kecskebaszo retek migrent ki kell hajitani Europabol, de veluk egyutt azokat a liberalis seggfejeket is, akik beengedtek ezeket ide. Szepen kezen fogva menjenek Azsiaba es Afrikaba az altaluk partolt beszelo allatokkal.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.