Figyelmeztetõ lövéseket is leadtak, két járõr megsérült, tizenhat szudáni és etiópiai bevándorlót õrizetbe vettek. A kormány szigorú fellépést ígért, miután péntek hajnalban újabb komoly összecsapás történt a belga rendőrök és az autópályák közelében táborozó erőszakos bevándorló csoportok között. Ezúttal két járőr sérült meg, tizenhat migránst pedig őrizetbe vettek. Tavaly magyar kamionosok is pórul jártak Belgiumban. Mintegy 40, magáról megfeledkezett erőszakos migráns támadt rá a napokban egy belga autópálya melletti pihenőhelyen szolgálatban lévő rendőrökre. Két járőr megsebesült, tizenhat bevándorlót őrizetbe vettek.

Forrás: origo.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

58 hozzászólásarrow_drop_down_circle

silber13
@durbincs: Egyébként olvastam a facebookon Silvermannak tett vallomását,csodálom, hogy még szabadlábon lopja a napot Narkózik, antiszociális jellemtelen alak fiatalkorúak megrontásában éli ki patologikus hajlamát.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
maszk
Ez veszélyes!

Valamiért még sem akarnak a belgák Magyarországra költözni.
Inkább lövöldöznek az autópályán egy kicsit, csak ne kelljen Magyarországra jönniük.
Sőt, inkább a magyarok mennek Belgiumba.
Ez, hogy van?
silber13
@durbincs: Valahogy kevés a szövege buzika! Írhatna hosszabbat is, olyan jókat lehet röhögni a kificamodott magyarságán, Így jár aki nyakló nélkül heroinozik gyógyszert zabál rá és pálesszel öblti le!:-))))
silber13
@durbincs: Oh Bölcsességek Tárháza! Kevés a cirkalmatos tirádáid mennyisége! Szaporítsd hát nemes gondolatidat midenikünk lelkének épülésére!:-)))))))))
silber13
@durbincs: Figyu csak te nagyon bunkó! Horizont olvassa Cicerót,szemben veled, akinek fingja nincs, ki volt az ókori illető. Másfelől meg főleg olvassa cicerót, lévén a ciceró egy betűtipus a nyondaiparban, , de ezt te úgysem érted, eredendő bunkóságodnál és tahósáágodnál fogva. Maradj csak a ferde hajlamodnál, mígnem egy este valakik agyon fognak verni a buziságod miatt

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.