Figyelmeztetõ lövéseket is leadtak, két járõr megsérült, tizenhat szudáni és etiópiai bevándorlót õrizetbe vettek. A kormány szigorú fellépést ígért, miután péntek hajnalban újabb komoly összecsapás történt a belga rendőrök és az autópályák közelében táborozó erőszakos bevándorló csoportok között. Ezúttal két járőr sérült meg, tizenhat migránst pedig őrizetbe vettek. Tavaly magyar kamionosok is pórul jártak Belgiumban. Mintegy 40, magáról megfeledkezett erőszakos migráns támadt rá a napokban egy belga autópálya melletti pihenőhelyen szolgálatban lévő rendőrökre. Két járőr megsebesült, tizenhat bevándorlót őrizetbe vettek.

Forrás: origo.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

58 hozzászólásarrow_drop_down_circle

silber13
@durbincs: Egyébként olvastam a facebookon Silvermannak tett vallomását,csodálom, hogy még szabadlábon lopja a napot Narkózik, antiszociális jellemtelen alak fiatalkorúak megrontásában éli ki patologikus hajlamát.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
quadrocopter
@durbincs: Le vagy maradva csicska, ne színezd magad! Küld el Orbánnak, elvégre kb. 32.000 oltalmazott már itt van!
Ezektől nem fosol, csicska, csak a Belgiumban lévőktől? "He?"
nevemnick
Csak egy inkontinenciás homokos ukrán szokott recskázni ilyen hírekre.
nevemnick
Kérdezett valaki te inkontinenciás homokos ukrán?
nevemnick
Ki kérdezett téged te inkontinenciás homokos ukrán halfarok? Készülődj, mert a nővérke már vár, hogy elalvás előtt lecserélje a pelenkádat.
(De vigyázz, nehogy véletlenül azt a pattanást is kinyomja ami a mini virslidet takarja.)
Aludj jól!

:D
nevemnick
Elárultad magad, te ukrán/román halfarok, mert magyar ember nem használja az oroszokra (ruszkikra) a ,,muszka" jelzőt! (ha tudod, hogy mi az...)

:D
desiro
Jönnek a kamuhírek. durbincs kimászott a hó alól a Lendvay utcában.
wagabund
"Mintegy 40, magáról megfeledkezett erőszakos migráns támadt rá a napokban egy belga autópálya melletti pihenőhelyen szolgálatban lévő rendőrökre."..

...nem, ezek nem feledkeztek meg magukról...otthon pont ilyenek voltak,tehát simán hozták a formájukat..

namost ezek ha eljutnak álmaik országába, akkor ott meg(le)nyugszanak? egy lófaszt..csak elvenni fognak, méghozzá erőszakkal...ez az alja a szép szót még hírből sem ismeri...és akkor az a seggfej "sulc"(sic) akar korlátlanul befogadni a dzsungel legmenőbjeiből?..ott, a németeknél pont jó helyen vannak..
silber13
@durbincs: Addig szövegel maga itt "muszka kémekról" és "spionkodásról", amíg megjelenik magánál néhány specnaz legény és laposra verik.
silber13
@nevemnick: Hagyd már ezt a kábítószerező félnótás homokost, aki a káb.szerre vedel is! Attól ilyen hülye.
silber13
@durbincs: Tökig bekábszerezett állapotban, azt nyakon önteni jóféle jóféle kerítésszaggatóval ,na, akkor lehet ám kicsi fiűkat hajkurászni, igyaz vén homokos?:-))
Pálinkás Pál
Nos libsik...megint hallattak magukról a "háborús" Szudánból,meg Etiópiából származó mocskok!!!Az összes öket védőnek ilyen barátságos szomszédságot kívánok...akkor azt hiszem hamar felfognátok hogy minimum a szegregáció a megoldás!!!
kokopelli
@wagabund: olvasd el az eredeti cikket!Németországon és Belgiumon "átutazó"
(teherautó ponyva alatt) Anglia felé igyekezvén lebuktak,mivel a zsaruk kibökték
őket! A nincs mit vesztenünk jelszóval kezdték a verekedést,ami nem jött be nekik!
Olvassatok más nyelvű újságot,és ne a "tetü-hal" betett féligazságain rágódjatok,
amit neki is a szájába ß@rnak,mivel ő valakinek a scheggében hallgatózik! ;--)
Pálinkás Pál
@kokopelli: Aha...tehát az szerinted rendben van,ha egy csempészteherautóról leugrálva támadnak a rendőröknek??Ilyenkor hiányolom az amerikai mentalitást...ott azt olvashattuk volna hányat lőttek le a zsaruk,nagy jót téve vele a földgolyónak!!
silber13
@durbincs: Csak így tovább! Előre a narkós-homokos úton !!Lebegjen a szeme előtt a kánaán: Narkoland!:-)))
silber13
@durbincs: Csak így tovább! Előre a narkós-homokos úton !!Lebegjen a szeme előtt a kánaán: Narkoland!:-)))
kokopelli
@Pálinkás Pál: A zsaruk lekapcsolták őket egyszerűen,de az a faß aki betette a
cikket,az előadhatta volna úgy is,ahogy az történt! Így nem illik bele a sémádba-
ba?!
Pálinkás Pál
@kokopelli: Ja ...biztos csak úgy egyszerűen lekapcsolták őket.közben a két zsarunak kibicsaklott a bokája!?
silber13
@durbincs: @durbincs: Csak így tovább! Előre a narkós-homokos úton !!Lebegjen a szeme előtt a kánaán: Narkoland!:-))) És nem kellene általános iskolás fiúkra vadászni, bár tudom, ez a happáréja. Randa buzi kigyelmed!
quadrocopter
@durbincs: Még mindig udvarolsz a farkamnak, csicska?
Peched van, csicska!
A bácsi nem a kanszerelmet díjazza!
Azért nem tudsz értelmesen megszólalni, mert mindig mások farka van a szádban!

Ebben az évben eléred az általános iskolai első osztály színvonalát helyesírásban?
Gügyögj valami biztatót, wazze!
silber13
@durbincs: Egyébként olvastam a facebookon Silvermannak tett vallomását,csodálom, hogy még szabadlábon lopja a napot Narkózik, antiszociális jellemtelen alak fiatalkorúak megrontásában éli ki patologikus hajlamát.
verőce21
Szóval a cikk tanulsága az, hogy sz@rt ér a rendőri készültség és önfeláldozás, ha az ügyészt a migránssimogatók megvásárolják!

Nos az eredeti francia nyelvű (belga) cikk azt írja: Hat szövetségi rendőrfelügyelőt rendeltek ki járőrözésre a belga E40-es autópálya mentén, ahol a bevándorlók rendszeresen megpróbálnak kamionokon az Egyesült Királyságba jutni. Az ellenőrző műveletek során merült fel, hogy az autópálya-rendőrök körülbelül 2 órakor mintegy 50 embert láttak, akik próbáltak feljutni egy kamionba az autópálya melletti pihenőhelyen, de a rendőri közbelépésre beszaladtak a pihenőhely melletti erdőbe. Az autópálya-rendőrök ellenőrizték a járművet, hogy senki se rejtőzködjön ott, amikor körülbelül tizenöt ember támadta meg őket hirtelen az erdőből és nagy botokkal felfegyverkezve. A rendőrök gumibotokkal védekeztek, és a csoport visszavonult. De néhány perccel később egy negyven emberből álló nagyobb csoport támadt az erdőből. A rendőrök segítséget kértek és egyikük figyelmeztető lövéseket adott le, mire a csoport visszahúzódott az erdőbe, ahonnan továbbra is megkérdőjelezték a rendőrségi intézkedést.
"A szövetségi rendőrség megerősítésével 16 embert állítottak elő, akik Eritreából, Etiópiából és Szudánból érkeztek."- mondja Peter De Waele a szövetségi rendőrség szóvivője.

(És most jön a habostortán a meggy!)
"Az elkövetők nem voltak a letartóztatott emberek között" - mondta az ügyész. !!!
"Senki sem áll az ügyészség rendelkezésére, hanem az Idegenrendészeti Hivatal határozza meg ezeknek az embereknek a sorsát."

(Majd a Belügyminiszter:)
"A rendőrség és a tehergépkocsi-vezetők elleni erőszak miatt súlyosan fogják kezelni az ügyet. A rendőrség és a bíróság szigorúan jár el az illegális migráció és az emberkereskedelem ellen." - reagált a Twitteren, Jan Jambon belügyminiszter. :) - röhögnöm kell.
(Majd lecsukják a kamionsofőrt)
silber13
@durbincs: Egyébként olvastam a facebookon Silvermannak tett vallomását,csodálom, hogy még szabadlábon lopja a napot Narkózik, antiszociális jellemtelen alak fiatalkorúak megrontásában éli ki patologikus hajlamát.
silber13
@durbincs: Egyébként olvastam a facebookon Silvermannak tett vallomását,csodálom, hogy még szabadlábon lopja a napot Narkózik, antiszociális jellemtelen alak fiatalkorúak megrontásában éli ki patologikus hajlamát.Nem kellene erőlködni, sokkal inkább egy nagy folyóba ugrani.
silber13
@durbincs: Ez minden?:-)))) Eléggé szegényes a maga fantáziája kis buzeráns!
maszk
@durbincs: Csak egyetlen egy dolgot szeretnék elmondani neked.
Ha azt gondolod, hogy te, meg a társaid, bárki normálist meg tudtok hülyíteni az agyatlan, hazug, valóságtól elrugaszkodó dumátokkal, gondolkodásmódotokkal, akkor nagyon tévedtek.

Ha válaszolnak is nektek néhányan, az falra hányt borsó, és nem érdemi vitatkozás.
Nem azért állnak szóba veletek (pl. shikari, csizmás kond, és tsai), mert bármit remélnek, hanem azért, mert néha iszonyúan idegesítőek vagytok, és akkor csak úgy reflexszerűen rúgni kell egyet a levegőbe.

Te, meg a fidesznyikes fajtád csak egy teleszart budi a hátsóudvarban, ami arra vár, hogy mikkor jön a szippantó, és mikor szippant.
Persze a szarszag a szippantás után is marad egy ideig, de aztán szép lassan eltűnik...
silber13
@durbincs: Más valami?:-)))) Vagy caak a szokásos makogása amit a "cerkóf továbbképzőn" megkísérel elsajátítani,kis buzeráns,?:-)))
desiro
durbincs akadjál le a kamu hírekről majom.
silber13
@desiro: Ez sosem fogja abbahagyni, ez a kereseti forrása, kell a lé a heroinra és a gyógyszerre. Na, attól ilyen hülye!
Yoda69
(Forrás: origo.hu, durbincs által)

OLVASAS NELKUL TOROL
peterkelemen
Most beszéltem Belgiumban élő magyarokkal. Köszönik szépen imádják Belgiumot és eszük ágában sincs Orbán szemétdombjára visszajönni.
silber13
@durbincs: Kuss buzeráns , heroin- és gyógyszerfüggő.
szép új világ
Origó, 888, Lokál, Mandiner, stb. ezek a kormány propaganda szórólapjai. Nem olvassa más ezeket csak ilyen Durbincs félek. Azonban Ők sem olvasnák, ha tudnák értelmezni amit olvastak.
maszk
Mindig is voltak háborúk a földön. Mindig azt hitték, hogy másért harcoltak, valami más nemesebbért, de közben ugyanazért ölték halomra az embertársaikat.
Miért gondolod, hogy te megúszod háború nélkül?
Én pl nem félek. Aminek meg kell történnie, az úgy is meg fog történni.

Ez a szemét Orbán még abban is felelős, hogy kiölte az emberekből az önfenntartáshoz, a saját életük megvédéséhez való képességét is.
Azért, mert pár fanatikus militaristát megtanítanak arra, amit maguktól is tudnak, attól nem lesznek jó katonák - sem a nemzet megvédői, sem a családjuk megvédői, miközben milliókat hagynak az utcán kiképzetlenül!

Fejben dől el. Ismered ezt a tételt?
A beteg Orbán kormány mindenkiből kiöli a készséget.
Akiknek többet kéne tudni, sokkal kevesebbet tudnak.
Akiknek valami minimálisat kéne tudni, azok semmit sem tudnak.

De az Orbán-kormány már az óvodába is bevitt militarista hangulatának a legnagyobb buktája, hogy Orbán - ha megfigyelted - a saját honfitársai ellen uszít alapvetően!
Magyar utáljon, bántson, verjen, öljön, magyart.

Van annál gennyesebb rohadékabb ember, mint aki egymásnak ugrasztaná a saját népét, csak hogy ő maga háborítatlanul üzérkedjen, és raboljon?
quadrocopter
@durbincs: Csicska! azért kapsz rendesen a buta pofádra! Mit gondolsz miért?
Mert primkó vagy!
Ma sem lesz leszopni való?
quadrocopter
@durbincs: Még mindig udvarolsz a farkamnak, csicska?
Peched van, csicska!
A bácsi nem a kanszerelmet díjazza!
Azért nem tudsz értelmesen megszólalni, mert mindig mások farka van a szádban!
quadrocopter
@durbincs

Még mindig udvarolsz a farkamnak, csicska?
Peched van, csicska!
A bácsi nem a kanszerelmet díjazza!
Azért nem tudsz értelmesen megszólalni, mert mindig mások farka van a szádban!
quadrocopter
@durbincs: Még mindig udvarolsz a farkamnak, csicska?
Peched van, csicska!
A bácsi nem a kanszerelmet díjazza!
Azért nem tudsz értelmesen megszólalni, mert mindig mások farka van a szádban!
quadrocopter
@durbincs: Ne színezd magad, csicska, ha van könyv nálad, akkor az csak azért, hogy ne billegjen a szekrény!
A helyesírás szabályait már megtaláltad, csicska?
quadrocopter
@Horizont: A szomszédja kutyáját hívták Cicerónak, onnét vette a nevet, csak éppen leírni nem tudja helyesen, mert fogalma sincs kiről van szó!
quadrocopter
@durbincs: Mi az a "rettenet meglepetés" csicska? És mi az a (c)iceró? Csak nem te vagy az a szellemi magaslat, aki Kikerónak ejtette a nevét?
quadrocopter
@durbincs: Mi az a "rettenet meglepetés" csicska? És mi az a (c)iceró? Csak nem te vagy az a szellemi magaslat, aki Kikerónak ejtette a nevét?
maszk
@durbincs: Nekem csak egy kérdésem van: Aki Cicerot olvas, az hogy lehet ilyen sötét?

"A bölcsesség ékesszólás híján keveset használ... viszont az ékesszólás bölcsesség híján sokat árt."

Persze Cicero is hülye volt, mert elveszett az üres bölcselkedés útvesztőjében, de néha beletrafált (véletlenül?).

Neked, durbincs, még véletlenül sem sikerült beletrafálnod.
silber13
@maszk: Ne viccelj már! A könyvet valahol lopta, lévén enyves kezei vannak a krapeknak, aztán azasztal lába alá rakja,hogyne billegjen. Ennnek egyébéként is nem Cicero,hanem Kikeró! Sancta simplicitas!
silber13
@durbincs: Na vén buzeráns! " Stultus es,gui facta infecta facere verbis cupias " bizonyára érti!:-))))))
silber13
.@Horizont:Kussban van,ergo fingja nincs ciceróról, valahol lopta a könyvet, de az aszal lábát támasztja vele
maszk
Amíg magyarok követnek el minősíthetetlen bűncselekményeket magyarok ellen, a legutolsó ami érdekel, hogy a "migránsok" mit követnek el.
Máshogy: Magyarországon a magyarok minősíthetetlenül több bűncselekményt követnek el magyarok ellen (amiben a fideszes kormány élen jár), mint a "migránsok".
Sőt, a fidesz által pénzért betelepített kötvényesek, sokkal nagyobb veszélyt jelentenek Magyarország, és Európa számára, mint az fidesznyikek újmódi megfogalmazása szerinti "oltalmazottak".

Újra írom, amióta bejöttek a kötvényesek, Magyarországon mindennapossá vált a magyar fiatalok, gyerekek eltűnése. elrablása.

Ez tényleg nem tűnik fel senkinek?
silber13
agaténylegekkora bunkó, hogy még egy egyszerű idézethez is hülye,amit bunkósággal igyekszik elfedni? De nem megy buzika!
maszk
Ez veszélyes!

Valamiért még sem akarnak a belgák Magyarországra költözni.
Inkább lövöldöznek az autópályán egy kicsit, csak ne kelljen Magyarországra jönniük.
Sőt, inkább a magyarok mennek Belgiumba.
Ez, hogy van?
silber13
@durbincs: Valahogy kevés a szövege buzika! Írhatna hosszabbat is, olyan jókat lehet röhögni a kificamodott magyarságán, Így jár aki nyakló nélkül heroinozik gyógyszert zabál rá és pálesszel öblti le!:-))))
silber13
@durbincs: Oh Bölcsességek Tárháza! Kevés a cirkalmatos tirádáid mennyisége! Szaporítsd hát nemes gondolatidat midenikünk lelkének épülésére!:-)))))))))
silber13
@durbincs: Figyu csak te nagyon bunkó! Horizont olvassa Cicerót,szemben veled, akinek fingja nincs, ki volt az ókori illető. Másfelől meg főleg olvassa cicerót, lévén a ciceró egy betűtipus a nyondaiparban, , de ezt te úgysem érted, eredendő bunkóságodnál és tahósáágodnál fogva. Maradj csak a ferde hajlamodnál, mígnem egy este valakik agyon fognak verni a buziságod miatt

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.