A Magyar Nemzeti Bank fintechet serkentő megoldásai után egy újabb kormányzati kezdeményezés bukkant fel. Deutsch: kidolgozzuk Magyarország fintech stratégiáját | FinTechRadar.

Forrás: FinTechRadar
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Toncsi, nem mondták, hogy hintőporra ne igyál babaolajat
Énekeljük el a hull a pelyhes fehér por című nemzeti dalt m.blog.hu/ba/banditapolitika/postimage/tompika_1450718694.jpg
img.444.hu/tomi_izzad-animated.gif
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
namihami
@Eladott Ország: És a fenti képek alapján még csodálkozunk, csodálkozhatunk egyáltalán, hogy minden szembejövő titkárnénijéről lehull a le...bugyi?
Egy ilyen Fidesz-Adonisz láttán?
Eladott Ország
@namihami: 1989-ben nősült először Fesszel Krisztinával, aki a Külkereskedelmi Főiskolán diplomázott, majd banki pénzügyi előadóként dolgozott. Első házasságából három gyermeke született, Dávid (1989), Bence (1992) és Fruzsina (2002). Ezen házassága alatt titkárnőjétől, Urr Anitától szintén született egy gyermeke, Zalán (2002). Második felesége Für Ágnes Sarolta pénzintézeti vezető könyvelő, Für Lajos egykori MDF-elnök lánya volt, akinek 2006 januárjában felvette vezetéknevét, majd válásuk után visszavette a sajátját. Ekkor Lázár János akkori hódmezővásárhelyi polgármester kabinetfőnökével, dr. Juhász Tündével (Csongrád Megyei Kormányhivatal kormánymegbízottja) lépett kapcsolatra, de nem házasodtak össze. Harmadik felesége Lazsányi Erika, az MTK ritmikus gimnasztikai szakosztályának vezetője, akit 2012 decemberében vett feleségül. Ötödik gyermeke Dániel 2013 májusában született.
static.femina.hu/terasz/minden_idok_legnagyobb_politikai_szexbotranyai/ferfi_vetkoztet.jpg
namihami
@Eladott Ország: Ezt a rémregényt kizárólag az irányomban megnyilvánuló harag késztette?
Az a két szó, hogy Dajcs Tomi már nem hogy elég, de sok is ebből a bájgúnárból. A többit kizárólag valami érthetelen, az irányomba sugárzó haragodnak érzem.
advocat
Hülyén fogok meghalni. Mi az a "fintech"? Biztos valami digitális valami. De kell ezt nekem tudni? Azért jó lenne.
kokopelli
@advocat: igen ! A FINancírozás és a TEHhnika egyensúlya az új beléptetőkapukra! ;--)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.