Tizenhét szíriai migránst mentett ki az Adriai-tengerből egy olasz halászhajó, majd az illegális bevándorlókat Montenegróba szállították - közölte a Vijesti.me montenegrói hírportál kedden. A hajó legénysége azt állította, hogy a migránsokat egy felfújható csónakból mentette ki, ám a montenegrói sajtó információi szerint a hajó nyomkövető-rendszere szerint a jármű egyenletes sebességgel, megállás nélkül haladt a Jón-tengertől az Adriai-tengerig, vagyis nem volt olyan időszak, amikor megállt, hogy a csónakban utazó állítólagos hajótörötteket felvegye. A rendelkezésre álló információk alapján a montenegrói rendőrség nem zárja ki annak a lehetőségét, hogy a halászhajó legénysége Montenegróba akarta csempészni a bevándorlókat.

Forrás: origo.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

quadrocopter
O(rbán)rigó? Bruhahahahahaha...hihihihihihi..."Tegnap, kora délután két, migránsnak látszó személy sétált kalasnyikovokkal...Szíriában"...színvonal, bruhahahaha...hihihihihi...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.