Annál is jobban nyomják az ellenzék lelkét a helytelen gazdálkodásért, illetve tiltott pártfinanszírozásért kirótt ÁSZ-bírságok, mint eddig gondolhattuk. A vérszegény politikai ellenzék helyét egyre inkább átvevő haladó sajtóból ezúttal a 24.hu vállalkozott arra a nemes feladatra, hogy a kormánypártról is bebizonyítja: indokolatlanul olcsón bérelte a plakáthelyeket. A kísérlettel azonban úgy morálisan mint szakmailag sikerült alaposan … A PÁRTOK CSAK A TAVALYI LISTAÁRON HIRDETHETNEK A valóság viszont az, hogy a túlzott körültekintéssel igazán nem vádolható Jobbikkal ellentétben, a Fidesz nem tűnik hülyének, és a nyilvánosságra hozott adatok alapján mind a kormánypárt, mind az Odex és a JCDecaux a törvények szerint járt el. A településkép védelméről szóló törvény előírja, hogy költségvetési forrásokból gazdálkodó szervezet, tehát például politikai párt esetében a hirdetést kínáló cégnek listaáron kell számláznia a felületet. A listaár pedig az előző üzleti évben alkalmazott...

Forrás: pestisracok.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
pestisracok.hu? Végre egy korrekt, tárgyszerű hírforrás. Csatlakozhat a Bors, az origo.hu, az MTI, az MTv1, a Tv2 és társai mellé.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.