Újabb információ szivárgott ki az egyik Huawei egyik csúcskészülékről, ami a készülék akkumulátorával kapcsolatos. Azt már tudjuk, hogy a Huawei zászlóshajói ezúttal nem a hónap végén megtartandó MWC-n fognak bemutatkozni, hanem március 27-én egy Párizsban megtartott esemény keretein belül ismerkedhetünk majd meg velük. Az XDA-Developers forrásai szerint a P20 Plus modell az elődjétől nagyobb teleppel fog...

Forrás: gsmring.hu
Feltöltő: GSMring
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pálinkás Pál
Minden firkász hülye??? Hány olcsó telefont mutassak amibe már most nagyobb aksi van,és nem zászlóshajó?Mielőtt baromságot leírtok,utána kéne olvasni,ha már műszaki analfabéták írják a telefonos cikkeket!!!
simmering73
Az én olcsó telómban is 4000mAh aksi van és Kirin nélkül 2,5-3 napot kibír úgy, hogy a mobilnet folyamatosan megy. Igaz, ez nem zászlóshajó.
GSMring
A 4000mAh-t az átlaghoz kell nézni. Nem mondtatok azzal újdonságot, hogy van ennél nagyobb akkuval rendelkező mobil...vagy várjatok, nem mégsem.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.