Elmarasztalta az Egyenlő Bánásmód Hatóság (EBH) a Debreceni Egyetemet, mert politikai véleménye miatt diszkriminálta diákját, aki Putyin ellen az egyetem Facebook-oldalán tiltakozott.

Forrás: SG.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

quadrocopter
Ennyit a gecisztáni emberi jogokról és a gagyisztáni jogállamról!
karma1
Az egyetem fura ura mindent megengedhet maganak - ezek szerint -, meg azt is megkockaztathatja, hogy elismert doktorok, professzorok velemenyet hagyja figyelmen kivul, akik nem ertenek egyet az egyetem fura uranak putyinnal kapcsolatos dontesevel.
Magyaran: ha nem vagy fideszes ES putyin kedvelo, akkor jobb, ha elhuzol a kozeletbol, ha pedig diak vagy, akkor az egyetemi tanulmanyokbol valo kizaras is egy lehetoseg nekik,...
Szegyelljek magukat...
kisrigó
Már a rektor elvtárs megválasztása is botrányos volt, a professzorok és a diákok véleménye ellenére nevezték ki az egyetem élére. Most csak "jól dolgozik", beváltja a hozzáfűzött reményeket. Elvesztettem a fonalat, hol tart a Putyin díszdoktorsága?!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.