Mellár Tamásnak mostanában valószínűleg nem a migráció a kedvenc témája, hiszen most már talán maga sem tudja, mit gondol róla, mellette van-e vagy ellene. Minap megírtuk, hogy hiába hazudta magát a Heti Válasz lelkes asszisztálásával a bevándorlás kérlelhetetlen ellenzőjének, az internet nem felejtette el a korábbi, bevándorláspárti Mellár Tamást sem. Sőt, újabb gyöngyszemek kerültek elő, …Sőt, újabb gyöngyszemek kerültek elő, amelyek nemcsak Mellár bevándorláspártiságára világítanak rá megint, hanem az is kiderül, hogy a Jobbikkal kokettáló „független” jelölt bizony az Európai Unió és Magyarország viszonyát is egyfajta főnök–beosztott kapcsolatban képzeli el. A most Baranya megye 1. számú választókerületében induló jelöltről a Pécsma.hu írta meg még 2016 augusztusában, hogy a kvótanépszavazás előtt mindenkit arra buzdított, szavazzon igennel, mert ez jelenti a megoldást. Ekkor már bőven túl voltunk a migrációs válság magyarországi megjelenésén, a kerteket, gyümölcsösöket...

Forrás: pestisracok.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
@durbincs: @Shikari: ...és tényleg nem felejt :)

alfahir.hu/2018/01/16/migransok_bevandorlas_orban_viktor_hazugsag_vona_gabor_jobbik_kormanyvaltas

Látom fostok Mellár közkedveltségétől. Megértem...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Sámannus
@Commenter: Ez kicsit túlzás, mert a teveszarral fűteni is lehet ám de Kósával nem.
Commenter
@Sámannus: a teve is , a szamár is túl jó nekik...bár...igásállat mindkettő, akár csak az itt Mellár professzort fikázók (az nem tűnik fel, hogy ő egy jobboldali, de a Fideszből kiábrándult ember)akár csak ezek itt akik még mindig tolják a totális szarban rekedt narancsos szekeret vagy karavánt vagy mit.
Commenter
@Sámannus: nem,azt nem, mert remélhetőleg neki már befűtöttek.
Sámannus
@durbincs: Ez kíváll ó párbeszéd, akár a csendőröknél tegezlek ezért engem magázhatsz. Bánom is én még egy szamarat is magázhatsz, akár még Lalát is.
Sámannus
@Commenter: Ez azért egy fontos szempont, mert a fityfasz szavazó nem mindegy hogy kihez pártol.
De a haldarab ész nélkül szavaz rá mert fizetik, és Moszkvából gazsulál.
Aki Én
@durbincs: @Shikari: ...és tényleg nem felejt :)

alfahir.hu/2018/01/16/migransok_bevandorlas_orban_viktor_hazugsag_vona_gabor_jobbik_kormanyvaltas

Látom fostok Mellár közkedveltségétől. Megértem...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.