Óriási problémákkal küzdenek már most azok az országok, amelyek kontroll nélkül engedték be a migránsokat. Már az óvodában megkezdődik a párhuzamos társadalom kialakulása. A végén az oktatásból kikerült migráns gyerek egyáltalán nem beszél majd németül. Finnországban már csak számítógépen tanulnak meg a gyerekek írni - járta be nemrég a világsajtót a hír, miközben ennél sokkal súlyosabb problémával kell mondjuk az osztrák vagy a német oktatásban dolgozóknak megküzdeniük. Nevezetesen azzal, hogy a migráns családok gyerekei nem beszélnek németül. Még jó! Úgy nehéz is megtanulni, ha az adott gyerek szülei sem beszélnek németül, elszigetelten élnek, csak a saját rokonaikkal, barátaikkal érintkeznek, az adott ország szülöttjeivel, németül beszélőkkel pedig nem tartanak kapcsolatot. Migránsok várakoznak kordonok között az ausztriai Spielfeld és a szlovén Sentilj közötti határnál Forrás: MTI/Varga György Az óvodában majd megtanulnak - gondolhatnánk, rengeteg migráns szülő...

Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

peterkelemen
Ezeket a hazugságokat inkább valamelyik Orbán szócsövében terjesszétek, mert itt senki nem hülye.
quadrocopter
Bruhahahaha...hihihihih...pl. Burgenlandban elég sok a szerb. horvát, magyar, török és láss csodát: híre sincs a gyűlölködésnek, tuningolt balhéknak.

Bruhahahahaha...hihihihihi...csicska! Olvastad ma, hogyan bukott meg az O(rbán)rigó kedvenc röpcédulád hírhamisításon? Megér egy jó röhögést...
quadrocopter
@durbincs: Csicska! Szopóágon vagy a bemásolásadaiddal együtt!
Figyelj csak: "Így hazudik az Origo: a 2017-es európai migránstámadás, egy 2015-ös amerikai rablás"
Bruhahahahaha...hihihihihi...alig írták le, máris belebuktak!

Megvolt már a "betevő" minvirslid?
Csiklandozzák szádat a szőrszálak?
Volt ma herepacsi?
Tényleg a nyakadra lehet húzni fejedről a bőrt?
El is köpöd magad?

Óvszerrel a buta fejeden egész jől nézhetsz ki!
nezelodo
Bezzeg nálunk nagyon rendben van az oktatás. Egy két cigány, és félkegyelmű tönkre tudja tenni egy egész osztálynyi gyerek tanulási lehetőségét. Azért majd kap bizonyítványt, hogy szabaduljon tőlük az iskola, és hogy a sikert a közember is lássa, felveszik fizetett trollnak őket, pl ide is. Az iskolák mert tanultak az elődöktől, el sem merik legtöbb helyről zavarni, nehogy három négy falusi iskola akkora tapasztalattal vértezze fel a vándorlása során, hogy mini elnök legyen belőle.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.