Veszprém 2- es választókörzetében Ságodi Zoltán lép vissza a jobbikos Kepli Lajos javára. A visszalépést Ungár Péter, az LMP elnökségi tagja jelentette be az ATV Egyenes beszéd című műsorában kedd este. A politikus arról is beszélt, hogy innentől kezdve pártja arra próbál koncentrálni, hogy minél több szavazót mozgósítsanak a választás napján, ugyanis az ellenzéki tárgyalások zátonyra futottak. Rónai Egon arról is kérdezte Ungárt, várható-e, hogy Mellár Tamás és Kész Zoltán javára visszalépjenek az LMP-s jelöltek Pécsen és Veszprém 1-es körzetében, ezzel kapcsolatban a politikus azt mondta: mindkét körzetben nagyon erősen jelen van a Jobbik, így pártja azt gondolta, „ezt a történetet úgy lehetett volna valóban megoldani és nem csak kommunikációban, ha a legszélesebb körben megvalósítjuk az együttműködést, de ez nem történt meg”. Mint mondta, ez elsősorban a Jobbik bejelentése miatt történt, Vona Gáborék ugyanis közölték, hogy 106 egyéni jelöltet indítanak. Ungár hozzátette: a...

Forrás: gondola.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Madácsi Pali
A Jobbik nem lép vissza, ezért gyengitik a baloldali jelöltet! Bravo lömöpö, Szél koronázni akar!
Eriksson
A választó képtelen kiigazodni, hogy ki mikor és kiért miért lép előre, vagy hátra, s aztán azt mondja: Szórakozzanak csak.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.