A Ford Motor csak 2023 után kezdene elektromos autók gyártásába a kölni gyárában. Gunnar Herrmann, a Ford németországi vezetője a Handelsblatt című gazdasági lapnak arról beszélt, hogy az elektromos autók gyártása azután kezdődhet meg, hogy a kölni üzemben leállítják a Fiesta modell gyártását. A vállalatvezető rámutatott arra, hogy az átálláshoz az kell, hogy jelentősebben bővüljön a kereslet az elektromos autók iránt.

Forrás: holvezessek.hu
Feltöltő: holvezessek.hu
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

wagabund
..." A vállalatvezető rámutatott arra, hogy az átálláshoz az kell, hogy jelentősebben bővüljön a kereslet az elektromos autók iránt."...

-elnök út, legyenszíves elmondani programbeszését!
-köszönöm, akkor vázolnám a cég elképzelését..
-halljuk!...halljuk!..már érezni a büfé illatát..
-igen, szóval addig nem kezdhetjük el a tömeggyártást, míg a keleteurópaiak ki nem söprik az elavult kocsijainkat az országból...ezért ösztönözni kell őket, hogy vigyék minél előbb a sok szart..akár nevetségesen alacsony áron is...ehhez hozzájárulunk azzal, hogy a tisztán villanyautók árába beszámítjuk a leadott belsőégésű autókat..
-éljen! ezt tesszük!
-akkor irány a büfé!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.