Az már biztos, hogy a Gmail nagyobb webes felületi ráncfelvarrással és új funkciókkal készül, csak még ennek pontos határidejét nem lehet tudni. Érkezik webre az "okos válaszok" funkció és az offline támogatás is közvetlenül a webes Gmail része lesz - a korábbi Gmail Offline Chrome app helyett.

(Forrás: HWSW)

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Horizont
@Sámannus: Igen? Van okos telóm is :) Na mire megszoktam:) Kaptam, én nem vettem volna magamnak soha, nagyon nem szeretek telefonálni, nem látom a velem beszélőt:)
Sámannus
@Horizont: Bár okosnak hívják, én nem szeretem, mert vagy aprók a betűk vagy a kezelő felület elég sutácska, én már maradok az asztali gépnél, még a laptop sem érdekel.
A telefonom elég sokat pihen a könyvespolcon, és igen ritkán használom, elég régi kártyás igavonó.
Horizont
@Sámannus: Én is a gépet szeretem és használom. Szerintem a fiatalok mivel csak az okos telefont használják és nem lehet jól átlátni egy oldalt nem is élvezhetik úgy a net előnyeit.
dubrincs
áttértem ? Megtértem ? Éljen az ellenzék !
Sámannus
@Horizont: A fiatalok a média fájlokat használják, ezért másképpen érik el amire szükségük van.
A szöveges fájlok pedig beszédgenerátorral is olvashatóak, így akár rovás írással is közzétehetik, ha nagyon okos a gép. Lehet hogy épp ezért frissítik, hogy az őstulkok is tudják használni.:DDD
Horizont
@Sámannus: magas ez már nekem...mindig eszembe jut amikor az utcai telefonfülkék előtt álltunk sorba meg elballagtunk a postára táviratot feladni :))))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

Ingyenes hírlevél