Németország várhatóan mintegy 78 milliárd eurót (24 725 milliárd forintot) fordít 2022-ig a migrációval kapcsolatos kiadásokra, köztük 31 milliárd eurót arra, hogy leküzdje a migrációt kiváltó alapvető okokat, amelyek az embereket otthonaik elhagyására, Európába vándorlásra ösztönzik - adta hírül a Der Spiegel német hetilap szombaton. A hetilap a német pénzügyminisztérium dokumentumát idézi, amely mintegy 70 milliárd eurós szövetségi kiadásokkal számol 2022-ig, és további nyolc milliárd euróval, amelyet a szövetségi kormány biztosít a tartományoknak és a helyi közösségeknek költségeik fedezésére 2021-ig – írta a Der Spiegelre hivatkozva az MTI. A migránsokra fordított szociális kiadások a tervek szerint mintegy 21 milliárd euróra rúgnak 2022-ig, 13 milliárdot terveznek fordítani nyelvtanításukra és a társadalomba való integrálásukra. A menekültek regisztrálása, elhelyezése 5,2 milliárd euróba fog kerülni a számítások szerint. Németország jelenleg egymillió migráns...

(Forrás: 888.hu, durbincs által)

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pálinkás Pál
Ez a tipikus szemétbe dobott pénz esete..Ennek töredékéért vissza lehetne paterolni az összes analfabéta félmajmot Afrikába!!!
Yoda69
(Forrás: 888.hu, durbincs által)

OLVASATLANUL TOROL!
durbincs
@Yoda69: űrpocok?de magát száműzték a földről? Aliens szamizdatért ? hogy is volt,ez? taki ?
durbincs
@Pálinkás Pál: rászoktak-azok már , mint mi a cigánypecsenyére ? mikor csak adót emelnek ?mert fognak? akkor eszmélnek ?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

Ingyenes hírlevél