Automatikusan induló videós hirdetésekkel táncol a Messenger-felhasználók idegein a Facebook hétfőtől. Szavazz, hogy szerinted is idegesítő-e ez? Egyre szemtelenebb a Facebook és hétfőtől automatikusan induló videós hirdetésekkel táncol a Messenger-felhasználók idegein a Facebook.

Forrás: maszol.ro
Feltöltő: kcarnivore
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
cikicakk55
Az én idegeimen már eddig is táncolt a facebook,ezért már nagyon ritkán használom. messengerem is csak a telefonom miatt van,mert azon keresztül tudok ingyen beszélni az ismerősökkel. A gond csak az,hogy hol én nem hallom azt akivel beszélek,hol Ő nem hall engem,de nem a telefon hibájából,mert van mikor könnyen beszélgethetek. Vagy a szolgáltató hülyéskedik,vagy a facebook. A YouTub meg tényleg katasztrófa. Nem lehet úgy végig nézni egy videót,hogy vagy 2 hirdetést ne fogjunk ki,cirka 3 perc alatt,ráadásul sokat nem is lehet leállítani 5 másodperc múlva.
Peller Anikó
A faszbuk? Hiszen egy tévéműsort nem lehet megnézni az ötpercenként felcsattanó reklámok miatt.
back up
Digitális lábnyom.
Nem !!!

Jó, nem része lenni a világnak.
Ez az én lázadásom csimborasszója.
Csak átutazó vagyok köztetek.
Ti megtűrtök, én meg elvisellek benneteket.
Szimbiózis.

Tíz év múlva lejáró konzervet már ne halmozzál fel.
Kidobott pénz.
wpym
@Peller Anikó: Van megoldás: úgy hívják, hogy torrent.
wpym
@cikicakk55: Annak, hogy nem tudsz rendesen beszélni a net, egész pontosan az ingadozó sávszélesség az oka.
cikicakk55
@Peller Anikó: Igen,teljesen igazad van,de a tv- nél valahogy megszoktam.Az interneten azonban nehezebb elviselni. Mivel én már 63 éves vagyok gykakran eszembe jutnak a 60-70-es évek,mikor a tv újságok műsoraiban még a reklám is be volt írva. Naponta 3x5 per. Most 1 órás filmből a raklám 20 perc.
cikicakk55
@wpym:Nekem is mondták már,hogy van valmilyen alkalmazás amivel el lehet kerülni az állandó reklámokat. Sajnos én már aligha fogom ezt megtanulni.Számomra már túl bonyolult. Annak is örülök,hogy annyit megtanultam amennyit tudok. Egy fiatal 2 gyerekes anyuka neten keresztül tanított meg mindenre amit tudok. Ennek már több mint 15 éve.
karma1
@cikicakk55: Toltsd le a Viber -t a telodra (ingyenes letoltesu), es ha a masik felnek is van Vibere (a fiaddal megbeszelheted, hogy legyen neki is), akkor azon is ingyen tudtok beszelni vibertol viberig, olyan, mint a Skype az alapjaiban. Mi hasznaljuk a lanyommal, bar nekunk korlatlanul ingyenes a rendes mobilhivas is ha egy bizonyos csomagot veszunk.
Engem a youtube keszit ki, mert azon ugrik fel most mar minden elinditott videoben, es meg csak nem is lehet 5 masodperc utan atugrani, 15-25 masodperces hirdetesek vannak, hogy a franc usse ki a szemuket.
cikicakk55
@karma1: A viber fenn volt a telefonomon de Viktornak is Vodafon előfizetése van,olyan csomaggal,amivel ingyen hívhatjuk egymást. Sajnos az ismerőseimnek meg főleg csak messengerük van. A viber miatt nagyon lelassult a telefonom,ezért levettem. Asztali számítógépem van,azon van skyp és facebook is,csak a betegségem miatt már keveset tudok az asztali gépnél ülni.Laptop vásárlásra amit ágyból is tudnék használni,még esélyem sincs. Pont most hozták törvénybe,hogy a fiam sem utiköltségtérítést nem fog kapni,sem albérleti hozzájárulást. Már megkötötte vele a Deszki szívintenzív a szerződést,de,hogy mennyi lesz a fizetése az nincs benne. Annyi van írva,hogy fizetés a fennálló Eü szabályzat szerint. A tavaly végzettek,már az a 2-3 ember aki az országban maradt, tisztán kézhez kb 160.000 körül visznek haza. Ebből levonom a ráeső lakbérrészt és a bérletek árát,kb 80-90.000ft - ból kéne megalapozni a jövőjét. Az ő munkája emberéletekről szól,még az 5 milliót kapó honatyák ennek 2% részét nem dolgozzák meg. Remélem megjön az esze és elhúz ebből a pokolból,amit Magyarországnak hívnak.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.