Várhatóan csaknem tízmilliárd ember él majd a Földön 2055-ben az ENSZ számítása szerint, de a világ népessége már mostanra is meghaladta a 7,6 milliárdot.

Forrás: SG.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

wagabund
Nem is lenne ezzel semmi baj...ha riogatás, segélyvárás, megy csodavárás helyett az ensz, vagy bármely hatalom ivóvíznyerő kutakat fúrna, a földművelést, állattenyésztést megtanítaná, ahhoz itatókat adna, és kiderülne, hogy akár húszmilliárd ember is kövéren, jóllakottan elfér ezen a csodálatos Glóbuszon...

mert ugar az végtelen sok van, meg ingyenélő is...na ezt a kettőt kellene összehozni.

szerintem.
wpym
@wagabund: 20 mrd??? Hol, ombre??? Jelenleg a fele sincs (szerencsére), de már így tökéletesen szét van barmolva a bolygó.
A tíz jó lenne, csak nem mrd-ban, hanem millióban és cirka 50 évvel ezelőtt kellett volna ennyinek lenni.
Peller Anikó
@wpym: sajnos így van, mert már most akkora lábnyomot tapostunk a Földbe, hogy szegény bolygó alig kap levegőt. Nagyon rövid időn belül szétszórjuk az összes fellelhető nyersanyagot, energiahordozót.

@wagabund: igen, elfér. Csakhogy nem ez a gond, mert az emberek utazni akarnak, autókázni, repülőzgetni, fűteni, hűteni, pelenkázni és szemetelni, szemetelni, szemetelni.

Miközben az állatvilágot kiirtjuk, a növényzetet letaroljuk, a sivatagok eluralkodnak, a tengerszint meg ugrásszerűen megszalad. Ez nem száz év múlva lesz hanem már most nagyüzemileg rajta vagyunk, a következő néhány évtizedben felgyorsulnak az események.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.