Hogy óvja meg autója motorját? A MOL szakértői öt olyan tanácsot fogalmaztak meg, amellyel hétköznapi autótulajdonosként is sokat tehet gépjárműve motorjának védelméért. Autótulajdonosként teljesen magától értetődőnek tűnik, hogy a volán mögé ülve, a kulcs elfordítása után már indul is az autó. A motor ritmusos zaja sokak számára megnyugtató, de pillanatok alatt rémálomba fordulhat. Ismeretlen zajok, kopogás, teljesítményromlás: ezek a tünetek mind a motor meghibásodását vetíthetik előre.

Forrás: autosajto.hu
Feltöltő: wtib
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pálinkás Pál
Köszönjük a remek reklámcikket...Az Evo benzin dícséretén kívül semmi olyan nem volt benne,ami ne lenne amúgy is magától értetődő!!!
lópicigáspár
Szerencsére felénk nincs MOL kút, így kénytelen vagyok a "silány" OMV anyaggal beérni! Volt, hogy szükség törvényt bont alapon MOL anyagot kapott a vasam, nem győztem utána takarítani az üzemanyagrendszert!
staro2
Érthető a dolog.Megugrottak az üzemanyagárak.Ilyenkor leesik a prémium üzemanyagok forgalma.Ezért most kell egy kis reklám

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.