Dömsödi Gábor újra indulni fog a pásztói polgármesterségért – erről az ATV műsorában beszélt a volt tévés, aki alig több, mint száz szavazattal maradt alul a vasárnapi időközin a Fidesz jelöltjével szemben. Azt is mondta, néhány napja még nem így gondolta, mert azt érezte, belerokkan a dologba, de fontosabbnak tartja, hogy az ország rokkan bele a rendszerbe. A volt polgármester szerint fizetett fideszes aktivistahálózat lepte el a várost, és folyamatosan mocskolta őt. „Tankokkal és nehéztüzérséggel álltam szembe egy bugylibicskával” – jelentette ki, hozzátéve, hogy korábban az LMP-s Schmuck Erzsébet pártja támogatásáról biztosította, de ebből nem lett semmi. Elárulta, hogy hétfő óta munkanélküli, ezért bejelentkezett a munkaügyi hivatalba, három hónapig 160 ezer forintos segélyt fog kapni. A polgármesterségére büszke, szerinte sikerült európai, fejlődő pályára állítani a települést, 70 százalékkal nőtt az adóbevétel. Azt mondta, nem fogja hagyni, hogy utódja levigye Pásztót...

Forrás: gondola.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Eladott Ország
@durbincs: A bértollnokságukra büszkéknek üzenem: egy nagy lófaszt becsülendő az, ha az adófizetők pénzéből fenntartott fosokon robotolnak és napról napra felszopják a hatalmat azért, hogy holnap is legyen fizetés.
simmering73
Pásztó valóban épült, szépült az utóbbi években. El tudom képzelni, hogy fizetett fideszes aktivisták trógerkodtak. De van egy olyan mondás is: könnyű Katit táncba vinni, ha Kati is akarja.
Eladott Ország
@durbincs: Te meg a répádat a nyíló ajtó közé, vagy valamelyik fidesz seggébe a genderszakon.
Jozefina
Idióta!!! Ma 21-e van és ez 15-i agymosás!!!??
Eladott Ország
@durbincs: Te beszélsz 50 IQ-ról? Egy értelmes hozzászólásod még nem volt, a kérdőjel halmazon kívül, te szerencsétlen.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.