A Romániában kibontakozó tüntetéshullámot a demokrácia diadalaként tálalják a hazai lapok, és kísérletet sem tesznek a háttérben zajló folyamatok értelmezésére. Mi most egy Románia-szakértővel megpróbáljuk elmagyarázni nektek, hogy miért rossz, ha a kormányok hazaárulás terhe mellett idegen hatalmaknak szolgáltatják ki az országukat. Barabás Tibor János külpolitikai szakértővel a román belpolitikai válságot tekintetük át. Kitértünk a mindenkori tüntetések mögött meghúzódó gazdasági érdekekre, a titkosszolgálati játszmákra és a hasznos idiótákra. Az olvasókat arra kérem, hogy úgy tekintsenek Romániára, mint egy baloldal által kormányzott Magyarországra. Kezdjük a titkosszolgálati játszmákkal A bíróság az SRI (román polgári titkosszolgálat) lehallgatási, megfigyelési adatai alapján ítélte el korrupció miatt Dragnea szocialista pártelnököt. Erre válaszul a kormány lecsökkentette az SRI költségvetését, a parlament segítségével leváltatta az SRI-vel szövetséges ügyészeket, valamint...

Forrás: 888.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Gauntlet
Azért nálunk a szocik nem estek neki az ellenfélnek, pedig így utólag kellett volna- nem szántották be, és nem csináltak belőle szatellitpártot, kollaboránsokkal, stb.
kereső
Nahát! A 888 őszinte pillanatait éljük, mert ez a szakértő,most kivételes őszinteséggel tárta fel,vázolta fel mindazt,ami ma Magyarországon történik.Bár még nem eldöntött ,hogy sam bácsi,az orosz medve,vagy az arab olaj lesz-e a befutó-egy kis erdogani iszlamista diktatúrával megspékelve.Ki igér többet?
Ja,és a magyar puliszka tényleg nem robban!
kereső
@durbincs: dugulj el halfarok?unalmas a régi lemezt állandóan felrakni?újabb nincs te agyalágyult?tiszteltetem a orosz hackereket?
kereső
@durbincs: "dugó,dugó parafadugó"???

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.