Világszerte tort ül az embertelenség. Menekültek ezrei fulladnak a Földközi-tengerbe, emberek milliói élnek rabszolgasorban, a mind rémisztőbb globális fenyegetések – a klímaváltozás, a nukleáris katasztrófa fel-fellángoló, de meg nem szűnő veszélye – emberek tízmillióit fenyegetik otthonuk elvesztésével, éhezéssel, halállal. Az univerzális emberi emancipáció feladata soha nem volt sürgetőbb. Az ember nem csak mindenütt láncokat visel, de ezek a láncok hamarosan meg is fojtják. Az elesettek, a kiszolgáltatottak, a föld rabjai magukra hagyatva tengődnek a szabad és egyenlő emberi társadalomnak még az emlékét is eltörlő történelmi vihar előestéjén. A baloldal – az emberi emancipáció mindenkori letéteményese – hajszálnyira van attól, hogy ismételten letegye a fegyvert és kiegyezzen az elnyomás erőivel, magára hagyva a kiszolgáltatottakat. Döntés előtt áll: vajon érdemesebb számára a vérből és szennyből épült jövő valamely szemétdombján biztos helyet lelnie, mint akár a bukás és...

Forrás: merce.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Lepényleső
Hol van már a szakadék pereme? Gyorsan távolodó kép,mely csattanással véget ér?
solidedge
Horthy Miklós alatt is a szakadék szélén voltak. Aztán az 50-es években jól felszívták magukat és a jobboldal került a szakadék szélére. Most megint a jobboldal szívta fel magát és így fog ez menni az idők végezetéig. Ennek a kidobós játéknak a lényege, hogy ki birtokolja a húsos fazekat, aminek a többség az illatát érezheti, de nem ehet belőle.
solidedge
Felhívnám a Fidesz figyelmét Durbincs kollégánkra. Hónapok óta idejét nem kímélve embert meghazudtoló erőfeszítéssel trollkodik egy olyan oldalon, amit pechére nem ért, de ez sem veszi a kedvét. Durbincs igen jó munkásember, ezért azzal a kéréssel fordulok a tisztelt Fidesz vezetőség felé, hogy több anyagi juttatás illesse. Egyúttal kérdezném önöket, hogy tanfolyamon butítják le a trollokat erre a szintre, vagy eleve ilyen embereket vesznek fel? Durbincs úr érdekfeszítő hozzászólásait sajnos a magyar helyesírás ismeretének hiányában nem tudjuk értelmezni, ezért kérném önöket az úr továbbképzésére, vagy ha ez ablakon kidobott pénz lenne, akkor segítsenek neki a hozzászólások megírásában.
Gauntlet
már megtörtént, amikor az mszp elfogadta, felesküdt a tákolmányra.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.