Közösségi portálra felkerült videofelvétel alapján indított nyomozást, közúti veszélyeztetés gyanújával a szombathelyi rendőrkapitányság.

Forrás: SG.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

dr frédikántor
Jogosítványát elvenni örökre - ha van egyáltalán a hülyegyereknek...
Pálinkás Pál
Azt mi alapján??? A kocsiban a saját kamerám hivatalosan nem hitelesített...rendszám...ami hivatalos??? ha jogállamban élnénk,az ügyésség kiröhögné a zsarukat...persze orbánisztánban van esélyük...
Lassan odáig jutunk ebben az országban,hogy aki csak kicsit is tudja hogy kell,azonosíthatatlanul netezik!!! Mi leszünk lassan az az ország ,ahol még a fészbuk is "darkweben" fog menni csak!!!
division
@Pálinkás Pál: Akkor ezek szerint ez a srác rendben van teljesen, nem érdekes hogy hülye gyerek módjára veszélyeztetett másokat, és ezt még rögzítette is. Mondjuk liberáliséknál bármit lehet, megszokhattuk már. Azért ha mondjuk neked menne egy ilyen agyament akkor is védenéd?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.