A mai modern fűtési rendszerekhez már rézcsöveket használnak, melyek festéséhez nem megfelelő a hagyományos olajfesték. Réz, műanyag, vagy alumínium felületek festése univerzális festékkel ajánlott. Ezért egy speciális festékre lesz szükségünk ilyen helyekre. Ez a festék nagyon tartós bevonatot képez, és egy másik pozitív tulajdonsága hogy vízzel hígítható, tehát nincs kellemetlen oldószer szag az egész helyiségben használatát követően.

Forrás: 1000otthon.hu
Feltöltő: feherb
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Cellkolor selyemfényű zománcfesték is megteszi.Fémre, fára alkalmas, tartós védelmet biztosító, nagy tapadóképességű, jól fedő, rugalmas, időjárásálló festék. Annyi hátránya van, hogy vízzel nem hígítható, de a száradás után már nincs probléma. Kiadóssága, 10-12 m2/l rétegenként, felülettől függően, míg az unitop univerzális festéké ,6 m2/liter. A nagy tudású unitop univerzális festék mellé még jó lenne ha az árát is közölnék.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.