A még 2018-ban az európai piacokon is megjelenő e-Niro a mérések szerint akár 485 km megtételére is képes egyetlen feltöltéssel, vegyes üzemben. Az e-Niro európai változatát októberben, a Párizsi Autószalonon láthatja először a nagyközönség. Az e-Niro 64 kWh-s akkumulátorral felszerelt kivitele a vegyes WLTP ciklus alapján akár 485 km megtételére is képes lehet egyetlen feltöltéssel.

Forrás: holvezessek.hu
Feltöltő: holvezessek.hu
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Elektromos autót gyárt Katar japán segítséggel. Az új generációs elektromos motorral készülő autók végsebessége 210 kilométer lesz óránként, egy feltöltéssel ezer kilométeres táv megtételére lesznek képesek és a feltöltés legfeljebb tíz percet vesz majd igénybe. A jelen cikkben közölt teljesítmény jóval alatta marad a katari adatoknál, ráadásul ezek kizárólag elektromos meghajtásúak.
www.eszak.hu/gazdasag/2018/09/17/elektromos-autot-gyart-katar-japan-segitseggel.eszak
Eladott Ország
@holvezessek.hu: Kösz a tájékoztatást. Sajnos ezeket az elektromos autókat majd csak a NER tagok fogják tudni megvenni. A keményen dolgozó kisembernek csak álom marad, különösen akkor ha ez a szarházi, bűnöző, kleptokrata, politikai prostituált banda marad a hatalmon és tapos a nép nyakán.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.