Engedélyt kapott a Budapesti Közlekedési Központ Zrt. (BKK) beléptető kapuk telepítésére a 4-es metró több állomásán. Az elektronikus jegyrendszer bevezetésének hivatalosan még nincs céldátuma. Újra életjelet mutat a budapesti elektronikus jegyrendszer, ugyanis a kormány honlapján nyilvánosságra hozott dokumentumok szerint az Innovációs és Technológiai Minisztériumhoz tartozó vasúti közlekedési hatóság november 8-án kiadta a beléptető kapuk létesítési engedélyét a 4-es metró Kálvin téri és II. János Pál pápa téri állomására a BKK meghatalmazása alapján eljáró pro Montel Zrt-nek. Az elérhető dokumentumok szerint már az Újbuda-központ állomás esetében szeptember óta tart az engedélyezési eljárás, az ügyintézés pedig 4 hónapig tarthat.

Forrás: napi.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Niocsak ki kap már megint milliárdokat? Arról nem is téve említést, hogy mire is megy Orbán 1000 milliárdja
tulipan
kegyenc neve, majd a legközelebbi EU-s ellenőrzés során derül ki!
RonaGyuri
@tulipan: bocs de nem olvastad el a cikket! A kegyenc neve régóta nem ismeretlen, s az OLAF iránta való érdeklődése is régi! =))
tulipan
@RonaGyuri: Köszi! Pótolom a mulasztást! Csak már annyira,de annyira UNALMAS!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.