Mindig is telt, dús keblekről álmodott? A nőiesség szimbólumainak számító keblek méretén sajnos természetes módszerekkel nem igen sikerülhet változtatni.

Nem véletlen, hogy egyre többen érdeklődnek a mellnagyobbítás lehetősége iránt. A rutin beavatkozásnak számító eljárás során elérhető a kívánt méret és forma, mégis sokan tartanak annak végeredményétől és a vele járó fájdalmaktól. Lássuk, melyek a leggyakoribb félelmek mellnagyobbítás előtt!

Az 5 leggyakoribb félelem mellnagyobbítás előtt

1. Fájdalmak a műtét után

A legtöbben attól tartanak, hogy elviselhetetlen fájdalmakra számíthatnak a beavatkozást követően. Természetesen az altatásnak megvannak a maga kellemetlenségei, és az implantátum behelyezése után néhány napig nehéz érzés jellemezheti a mellkasi területeket, de a szervezetnek időre van szüksége ahhoz, hogy hozzászokjon a megváltozott körülményekhez. Dr. Falus György plasztikai sebész véleménye szerint azonban a megfelelő fájdalomcsillapítókkal optimálisan enyhíthetőek ezek a fájdalmak.

2. Érzéketlenné váló mellbimbó

A műtét után vannak, akik a mellbimbó érzékenységével kapcsolatban tapasztalnak problémákat. Ez is természetes folyamatnak bizonyulhat, ugyanis egyeseknél időre van szükség, míg visszatér az érzékelés. A tapasztalatok azonban azt mutatják, hogy hosszú távon semmiképpen sem jelenthet problémát az intim terület érzéketlensége.

3. Aránytalan végeredmény

Bárki, aki szike alá fekszik, joggal várhatja el, hogy olyan végeredmény szülessen, amellyel minden tekintetben elégedett. Az arányos végeredmény érdekében a legtöbbet azzal tehetünk, ha a megfelelő szakembert választjuk a feladatra. A kellő tapasztalat és hozzáértés birtokában olyan keblek valósíthatóak meg, melyekről a páciens mindig is álmodott.

4. Idegentest-érzés

Sokan tartanak attól, hogy nem fogják tudni megszokni az implantátum jelenlétét, és egyfajta idegentest-érzés alakul ki saját melleikkel kapcsolatban. A tapasztalatok azonban azt mutatják, hogy amint a sebek begyógyultak, a páciensek annyira boldogok a végeredménytől, hogy ez a fajta félelem teljesen háttérbe szorul.

5. Szoptatási problémák

A még várandósságot tervező nők körében gyakran felmerülő kérdés, hogy az implantátum jelenléte befolyásolja-e bármiben a szoptatást. Mivel a mell mirigyállományát nem érinti a beavatkozás, ezért ilyen jellegű problémára sem kell számítani.

Nem lehet elégszer hangsúlyozni, hogy a megfelelő szakember és klinika mellett érdemes letenni a voksot. Így azt a színvonalú ellátást kaphatjuk, amit elképzeltünk és az implantátum kiválasztása során is racionális érvek mentén segít a szakember.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.