A konzolok királya továbbra is az Xbox One X, hiszen a több mint egy évig trónján töretlen PlayStation 4 PRO-t letaszította onnan és a helyére ült. De meddig lehet ez így?

Szponzorált tartalom

A pletykák szerint jövőre már bejelentik a PS5-öt, aminek a megjelenését 2020-ra ígérik, vélhetően őszre. Ez azt jelenti, hogy addig nemhogy 1, de majdnem 2 év van még hátra. Már mindenki unalomig tudja az Xbox One X hardveres adatait, így azzal nem is untatnék senkit. Vegyük inkább azt számba, hogy mivel is tud többet a legújabb Xbox a Sony legerősebb konzoljától.

Az Xbox One X a király még legalább 1 évig

Az egy dolog, hogy néhány adat magasabb, mint a processzor órajel, memória stb. De ami sokkal különlegesebbé teszi, hogy natív 4K futtatásra is képes bizonyos játékok esetén, amíg a PS4 PRO csak felskálázza a FHD-tól viszont magasabb felbontású játékokat. Ez szép és jó, de még mindig a számoknál és az erőnél tartunk. Viszont van egy olyan technikai megoldás a Microsoft csúcs konzoljában, amire eddig a konzol történelemben nem volt példa. Ez pedig nem más, mint a folyadékhűtés használata, ami csendes működést és hatékony hűtésmegoldást jelent egyszemélyben.

A karácsony, vagy akármilyen ünnep, – legyen az akár egy születésnap – közeledtével viszont sokan ismét abban a dilemmában lesznek, hogy Xbox One X vagy PlayStation 4 PRO képezze az ajándékot? Melyiket is vegye az ember? Rossz döntés egyébként nem létezik, mind a két konzol fantasztikus, mégis ami döntésre késztetheti az embereket, azok az exkluzív játékok.

Csak hogy néhányat említsek az idei felhozatalból: Sea of Thieves, Forza Horizon 4, Deep Rock Galactic, Black Desert Online, State of Decay 2. De ha a jövőbe tekintünk, ott is várnak izgalmasabbnál izgalmasabb címek, mint a KickStarter projekt keretében induló Session, a Gears of War 5, vagy a Crackdown 3. Döntsétek el mire vágytok, mérlegeljetek az Exclusive felhozatalt is szem előtt tartva, és ha végül Xbox One X mellett döntöttetek, csak keressétek fel a Konzolok Szervizét a weben vagy akár üzletükben, majd dobjátok a kosárba álmaitok konzolját, hogy egy fantasztikus élmény részesei lehessetek a kanapéra dobva magatokat kontrollert szorongatva kezeitek között.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.