A merénylet Athénban történt csütörtök hajnalban. A robbanás a hajnali órákban történt, a Kolonaki téren található Areopagoszi Szent Dénes katedrális előtt. A könnyebben megsebesült rendőrt kórházba vitték, a rendőrség terrorelhárító egysége a környéken biztonsági kordont állított fel, és vizsgálják a biztonsági kamerák felvételeit. A merénylet elkövetőjeként eddig senki nem jelentkezett, a hatóságok szélsőbaloldali vagy anarchista csoportokra gyanakodnak. Az utóbbi években ezek a csoportok több hasonló merényletet követtek el, elsősorban bankok, közintézmények és diplomáciai képviseletek ellen. Tíz nappal ezelőtt házi készítésű pokolgép robbant fel a Szkaj médiacsoport épülete előtt, jelentős károkat okozva. Személyi sérülés akkor nem történt, a hatóságok az esetet azonban "a demokrácia elleni támadásnak" minősítették. Az akkori robbantás elkövetőjeként sem jelentkezett egy csoport sem - írja az MTI.

Forrás: faktor.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

szalai48
=--Itt találsz meztelen lányok a városodban : My.Su/Lanyok
tulipan
@durbincs: @durbincs: Te kretén,narancsos segglyuknyaldosó, PROPAGANDISTA félfaroknyi Sügér!
TE valóban egy törpe IQ-s ,űrlény vagy tárgyilagosan ,valószínűleg nem Aquaman vagy, a Ploesti bányakecódban? Gondolom, Isten csak megvárja, amig megtérsz hozzá? Csipkedhetnád már magad!
tulipan
@durbincs: @durbincs: Te kretén,narancsos segglyuknyaldosó, PROPAGANDISTA félfaroknyi Sügér!
TE valóban egy törpe IQ-s ,űrlény vagy tárgyilagosan ,valószínűleg nem Aquaman vagy, a Ploesti bányakecódban? Gondolom, Isten csak megvárja, amig megtérsz hozzá? Csipkedhetnád már magad! Te mekkmester!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.