Évente legalább 260 ezer bevándorlót kell befogadnia Németországnak, hogy ellensúlyozza a demográfiai változások munkaerőpiaci hatását, állítja egy kedden... A szövetségi munkaügyi hivatal munkaerőpiaci és foglalkoztatási kutatóintézete (Institut für Arbeitsmarkt- und Berufsforschung - IAB) és a coburgi egyetem szakértőinek vizsgálatát bemutató kutatási jelentésben kiemelték, hogy "a bevándorlás a megoldás része" a demográfiai változások kezeléséhez. A munkaképes korú lakosság bevándorlás nélkül várhatóan 16 millióval csökken 2060-ig, a jelenlegi 47 millióról 31 millióra. Ezt a visszaesést még akkor is csak részben lehetne ellensúlyozni, ha a nyugdíjkorhatárt felemelnék 70 évre, a német és az országban élő külföldi nők foglalkoztatottsági rátáját pedig a német férfiak foglalkoztatottságának szintjére emelnék. Ezekkel a "szélsőséges" lépésekkel négymillió fővel lehetne növelni a munkaerőpiac tartalékait, vagyis mindössze a kiesés egynegyedét lehetne pótolni. Ezen a helyzeten a...

Forrás: atv.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

arcmás
durbincs, te nem vagy keresztény, csak egy ateista balfék.
A magyar kultúrát nem őrzöd, a magyar történelemhamisítást beszopod.
A keresztény és magyar ünnepeket nem a mivoltuk miatt ünnepled - már ha ünnepled egyáltalán.
Csak habzik a szád - ahogy az összes nagyon magyarnak.
Egy hulladékok vagytok mind, FIDESZES GYÖKEREK !!!

Csak azért nem káromkodok már, mert egyszerűen nincs olyan csúnya szó, kifejezés, amivel illethetnélek téged, meg a fajtád.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.