A gyengülő eladások miatt az Apple kénytelen volt csökkenteni az iPhone árakat Kínában, de úgy tűnik még ez sem lesz elegendő, hogy fellendítsék a kínai piacot. A tavalyi év biztosan emlékezetes lesz az Apple számára, mivel az elmúlt időszakban csak növekvő iPhone eladások 2018-ban csökkenni kezdtek. Tim Cook persze megmagyarázta ezt azzal, hogy az akkumulátor botrány után tett intézkedéseik, mint például az akksi csere program és a Battery Health mód volt ennek az oka. A kínai piac csökkenő hozamát viszont nem tudták mire fogni. Az Apple tehát elismerte, hogy ebben...

Forrás: gsmring.hu
Feltöltő: GSMring
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

advocat
Ehhez tényleg nem értek. Mi a francot tud ez a telefon félmillióért? Én egy 10.000.-res Nokiával is tudok beszélni, sms-ezni. Azon a kis vacakon még elolvasni is nehéz, ami "kijön" rajta. (Megjegyzés. Visszaadtam a rokonoknak a nekem szánt almás gépet. ) Használja a franc. Tudom. Vén marha vagyok.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.