A debreceni BMW gyár több mint 40 milliárd, a Magyar Falu Program 29 milliárd, míg az Eximbank több mint 12 milliárd forinthoz jut a legújabb Magyar Közlönyben megjelent kormányhatározatok szerint. Több költségvetési fejezetből csoportosított át egy határozattal a kormány a Központi maradványelszámolási alapba 42 milliárd forintot, majd az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) fejezet 2018. évi kötelezettségvállalással terhelt maradványából 60 milliárd forint további felhasználását megtiltotta. A részletek nem ismertek.

Forrás: napi.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Mert ők megérdemlik

az államigazgatásban régi szokás, hogy a munkatársak jelentős sikeres akciók után jelentős jutalmakat kaptak

Egy tegnapi „a legújabb Magyar Közlönyben megjelent kormányhatározatok szerint” ártunk és qurmányunk ismét kiszórt vagy 100 milliárdot az arra érdemesek között.
Az érinttek köre bő tucat, s szinte mindegyik erősen elgondolkoztató. Kezdve a „a Debreceni Észak-Nyugati Gazdasági Övezet infrastruktúra kapcsolatainak javítása érdekében szükséges önkormányzati feladatok ellátására ”-tól a „Az Eximbank Zrt. tőkeemelésére újabb 12 milliárd 615 millió ” –ig.
Azonban az igazi móka: „A Magyar Államkincstár személyi juttatásokra 1 milliárd 226 millió forint többlethez jutott, amelyhez további 239 millió társul a közterhekre.”!
Csak nem a jól sikerült nyugdíjfizetési akciójukat díjazták! =))
kereső
Rendeleti kormányzás???-a kőbevésett két éves költségvetés nem tudom hányadik "átcsoportositása"-és mindez transzparensen/ átlűtható/ módon. Vajh mi indokolja az exim bank tőkeemelését? Csak nem egy újabb lopási manőver?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.