Nagy port kavart a nemzetközi médiában annak a jazidi kislánynak a története, akit az Iszlám Állam katonái hurcoltak el, miután felégNagy port kavart a nemzetközi médiában annak a jazidi kislánynak a története, akit az Iszlám Állam katonái hurcoltak el, miután felégették faluját. A lányt szexrabszolgának használták, szemtanúk szerint akár százan is megerőszakolhatták, mielőtt teherbe esett – írja az angol Metro. SZALAI SZILÁRD – PestiSrácok.hu A jazidi kurdok, akiket vallásuk miatt üldözött az Iszlám Állam, eddig is rengeteg szörnyűséget éltek át. Megpróbáltatásaiknak azonban még mindig nincs vége, hiszen becslések szerint továbbra is mintegy 3000 nőt tartanak fogva a dzsihadisták. A rabszolgaként adott-vett nők között is különösen szomorú a gyerekek sorsa, akik közül csak egy Marwa Khedr, a 10 évesen teherbe ejtett jazidi lány. Marwa-t egy rajtaütés során hurcolták el családjától és szexrabszolgának használta az IÁ. Szemtanúk szerint a férfiakat élve eltemették, a falut...

Forrás: pestisracok.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kereső
Sajnos nem Ő volt az egyetlen. Most meg erdogan inditott hajszát ellenük. Nagyobb veszélyben vannak most is ,mint a venezuelai "magyarok".
1magyar
Az ilyen dzsihadista sejtekre nem hiszem, hogy ne lehetne ledobni egy bombát, a veszteség csak a fogságukban lévő rabszolgák lennének, de azoknak az élete már többé nem ér semmit, csak megváltás lenne nekik a gyors halál.
Dr plágium
@1magyar:Ha ilyen könnyedén megoldanák a hadi ipar miből gazdagodna?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.