A 2008-as válság is szerepet játszott a Szeviép csődjében, csakhogy az építőipari vállalkozást a legnagyobb megrendelőik, az akkori MSZP-SZDSZ-kormány és a szegedi önkormányzat, Ujhelyi István és Botka László közreműködésével lökték végül a szakadékba, aminek a következménye több, mint 800 kifizetetlen alvállalkozó, több száz megnyomorított család lett – ez derül ki abból az exkluzív interjúból, amit a Szeviép Zrt. korábbi vezérigazgatója, a büntetőügy egyik vádlottja adott a Délmagyarnak. Mindez azért is pikáns, mert éppen Botka László szegedi polgármester mondta azt korábban, hogy a Szeviép csődjében nincs semmi különös, hiszen több építőipari vállalkozás ment csődbe a válság idején. Baranyi Sándor arról is beszélt a Csongrád megyei napilapnak, hogy Ujhelyi Istvánnak köszönhetően nyertek el több megrendelést is. Viszonzásul a Szeviép finanszírozta a politikus szőregi házának 40 milliós felújítását. A 2008-as gazdasági válság úgy érte a Szeviépet, hogy bőven volt megrendelésük,...

Forrás: pestisracok.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
És pont a választás előtt jutott eszébe. Persze, csak véletlen.
Annak a zsuzsivasútnak vagy tiborczvillanynak az esete vajon miért nem villant be neki? Vagy a felcsúti ráchelsziget ügye?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Eladott Ország
Az eltűnt Szeviép-pénzek nyomában: a becsődölt horvát projekt. Pistrui László a Szeviép egykori tulajdonosa “nem kicsi” adriai jachtján ücsörög. Csődbűntett gyanújával nyomoztak a 11 milliárd forintos tartozást felhalmozó építőipari cég, a Szeviép vezetői ellen.
szegedma.hu/wp-content/uploads/2018/12/PISTRUI_YACHT.jpg
szegedma.hu/2018/12/az-eltunt-szeviep-penzek-nyomaban-a-becsodolt-horvat-projekt
relatív
Na, megint lefizettek egy ' rendes embert ', mint anno a nemlétező ' nokia ' dobozost ! Ha egy normális bíróság ráébreszti a hamis tanúzás következményeire, ez IS vissza vonja hazudozásait !

Rendesen rágalmaznak aki csak az ellenzék soraiban kicsit IS jelentősebb. Majd a bírósági döntés után éjjel , apró betűvel a rágalmakat visszavonják, évek múlva !
nevemnick
@desiro: hegyi móc a farkatlan, a google fordítja le neki a süket szövegeit, azért ír ilyen hülyeségeket.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.