100 MW-ot meghaladó teljesítménycsökkentés történt az atomerőmű 3. blokkján vasárnap. A szakemberek már javították a hibát.

Üzemzavar volt a paksi atomerőműben

Az MVM Paksi Atomerőmű Zrt. 3. blokkján gőzfejlesztő szintszabályozó szelep meghibásodása miatt karbantartást végeztek a szakemberek március 24-én 8 és 12 óra között. Az üzemi esemény kapcsán a blokkot 70%-ra terhelték le.

A művelet a szabályok betartásával, a rendszerirányítóval (MAVIR) egyeztetve, a HUPX közzétételi honlapon bejelentve zajlik – közölte az MVM Paksi Atomerőmű Zrt.

Forrás: portfolio.hu

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Eladott Ország
@Csizmás Kond: Nem riogatás! Nem földrengésmentes a paksi atomerőmű telephelye: megszereztük a földtani kutatás eltitkolt eredményeit
https://atlatszo.hu/2017/07/10/nem-foldrenges...
Csizmás Kond
@Eladott Ország: ...a földnek egyetlen pontja sem földrengésmentes...de ezt már az ősember is tudta.
Eladott Ország
@Csizmás Kond: A lényeg a fidesznek, hogy minél többet tudjon lopni! Az ország nyomorúságát évtizedekre bebiztosítják, hogy rohadjanak.
Csizmás Kond
@Eladott Ország: ...háááát igen...van akinek ez a mese maradt csak meg...
Eladott Ország
@Csizmás Kond: Nos a finnországi atomerőmű építése ékes bizonyítéka az orosz technikának, és a fideszes agyhugyköves agyadnak. A finn hatóság még mindig nem látja, hogyan lesz a Roszatom Paksra is ígért típusából biztonságos erőmű. 2014-ben a csúti bűnöző cigány 4 százalék körüli kamatra vette fel az orosz államtól az euróalapú hitelt, de azóta tele van a nemzetközi piac sokkal olcsóbb euróhitelekkel.
https://444.hu/2018/10/15/a-finn-hatosag-meg-...
A pártalan tudásodat inkább a fidelitas seggfejképző szemináriumon hasznosítsad, ne itt.
Shikari
Ez ütős egy hír volt! Na most aztán retteghetünk, hogy a szelep meddig tart ki és mikor lesz második Hirosima! :-)))))))))))))))))))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok