Hamarosan aláírhatják a Budapest-Belgrád-vasútvonal korszerűsítésére vonatkozó építési szerződéseket a miniszterelnök szerint. A több mint 500 milliárd forintos vasúti felújítás kínai hitelből valósul meg, és szakértők szerint 2400 év alatt térül meg. Az LMP szerint ez Paks II. után az évszázad második legrosszabb üzlete, amellyel a hazai vállalkozások és a magyar vidék helyett megint Orbán Viktor oligarchái járnak jól - írta közleményében Keresztes László Lóránt, az LMP társelnöke.

Forrás: napi.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

23 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Nos a helyzet az, hogy ezzel a második hellyel azért vannak gondok. Kétségtelen tény, hogy a Paks lényegesen nagyobb volumenű, azonban abban lehet mégis van valami ráció is. A teljes befektetett (na jó ezen a címen elköltött) pénzt persze ez sem fogja visszahozni. Azonban a Belgrádi vasútba fektetett pénz totál kidobás. Lévén még akkor sem hozná be még a működtetés költségeit sem, ha a kínaik valós árat fizetnének a használatáért. Az szakértő, aki ezt 2400 éves marhaságot kitalálta, biztosan az m1-es szakértők pandanja elemi szintű közgazdaság, számtani és közlekedés ismereteknek is hilyán van! =))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Sámannus
Mind ez miattatok van , mert sumákoltatok szavazáskor..
RonaGyuri
@csipetke: köszi és elnézést, tudom én is észrevettem, de már elküldtem és itt nem lehet javítani; egyébként "kínaik " is =))
csipetke
@RonaGyuri: Tényleg nem vagyok kekec,és szerintem mindig ilyen legyen a legnagyobb problémánk,hogy egy betűt elírtunk :)
lusta
@csipetke: Mennyi a nulla? Az bizony csak egy nagy nulla, semmi. A Soros-bérenc föld-trafik tolvaj ártunk és qurmányunk is épp egy kis semmivel, egy nullával írta el a végösszeget.
bencemacska
@Nessy: ma, 09:03
De mire ez kiderül, már a - jól megérdemelt - nyugdíját tölti O1G. És az egész trutyi az utódok nyakába ömlik.
Ő meg a tőle megszokott undorító, sátáni vigyorral a pofáján, hátradőlve mondja: ENNYIT TUDTOK TI!!!
verőce21
@lusta: Bizony ott a keceli futóhomok megelőzi néha majd a vonatot is. :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.