A prémiummárkák közül a magánszemélyeknél vastagon vezet a Mercedes, a cégeknél mindössze 12 autóval előzi meg a BMW. Bemutatjuk a prémiumautók hazai piacát. Az idei első negyedévben a Suzuki SX4 S-Cross volt a legkedveltebb személyautó a magánszemélyek körében, ezzel a márkatárs Vitara elveszítette korábbi első helyét, igaz, továbbra is második – írtuk szombaton, most pedig jöjjenek prémiumpiac.

Forrás: napi.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Tartok tőle, hogy nem kavarodásról van szó

Egy egyébként is elgondolkodtató cikket az utolsó mondata teszi igazán pikánssá

A derék napi.hu cikk-sorozatban – na jó csak kettő van – számol be róla, hogy milyen autót vesz manapság a matyar. „Mercedes? BMW? Audi? - íme, a legnépszerűbb prémiummárkák a magyar piacon” című cikkében bemutatja a prémiumautók aktuális hazai piacát.
Külön értékeli elsőbb a „magánszemélyeknek eladott 512.”, majd a „A céges vásárlásoknál forgalmazott öt vizsgált prémiummárka 2701 darab modellt”. Mindkét esetben megjegyezvén, hogy csak a legnépszerűbb 5 márkáról beszél.
Végül a cikk végén – közvetlenül a „A legnépszerűbb márkák a cégeknél” táblázat alatt - ott egy mondat: „A kelendőbb prémiummárkák mellett volt vevő például huszonegy Jaguarra, tizenkilenc Infinitire, tizenhét darab Porschéra, valamint öt Maseratira, két Ferrarira és egy Bentley-re is.” =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.