Bár a kommunikáció szintjén az MNB folyamatosan jelzi, hogy elsődlegesnek tekinti az infláció elleni küzdelmet, a tettekben ez nem igazán érvényesül és várhatóan nem is fog a közeli jövőben. A jegybank a legtöbb jel szerint nem fog fellépni azért, hogy a jelenleginél erősebb legyen a forint, a pénzromlás elleni harcban pedig feltételezésekre épít, amelyek vagy beválnak vagy nem – vélik a Napi.hu-nak nyilatkozó elemzők.

Forrás: napi.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
A KSH jelentése szerint áprilisban 5,2 százalékkal drágultak átlagosan az élelmiszerek, ezen belül az idényáras zöldségek és gyümölcsök ára 20,3 százalékkal nőtt. A nyugdíjasok fogyasztása szerint számolt infláció átlagosan 3,7 százalék volt az egy évvel korábbihoz képest, vagyis nagyobb, mint amennyivel az év elején emelték a járandóságokat (2,7 százalék).
S ez is milyen messze van a a valósághoz!!! =))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Gauntlet
Az egész kormányzás erre épül: feltételezés, oda nem illő adatok hozzáadása...
papa.49
Mit várnánk az mnb. től hiszen aki a polcon ül TÖKHÜLYE MINDENHEZ, nem mellesleg nem is azt teszi amit jónak látna, hanem azt ami a,,puritán irodából,, érkezik!!!
Az meg minden valóságot nélkülöz !!!
Klubtag
Itt már csak az "éhezők forradalma" segít...
Peller Anikó
Ki van meglepődve? Mindigis ez volt a cél, a pénzromlással lehet kicseszni a nyuggerekkel. Azok dögöljenek meg, némi pénct majd tolunk a gyerekcsinálásba, lehet belőlük zigójugend, nevelünk belőlük imádkozó semmiheznemértő zigóimádó barmokat vagy jó lesznek tökös rendőrnek.

A matócsi az első perctől kezdve azt harsogta, hogy neki nincs árfolyamcélja, neki mindegy mennyit romlik a forint, sortoltak is rajta nagyokat. A bíírkák meg boldogok, hogy a geciék mindennap csinálnak valamit. Valami gazságot.
Klubtag
Mint ahogyan minden más, amit a orbán-fidesz-kdnp kormány un. nemzetinek kiáltott ki - és persze semmi köze a szó valódi jelentéséhez - úgy a központi bankunk is elvesztette "nemzeti" jellegét.
Ez már csak egy maffiózó brancs bankja.
maci0427
Igen ! Szar a szegényeknek és a nem milliomos nyugdíjasoknak, mert már van akiknek 500 ezertől 2 millióig van nyugdíjuk, mert nincs nyugdíjplafon !!! DE ! Jó a külföldön élő és dolgozó magyaroknak és a külföldi turistáknak !!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.