ŐFENESÉGE HELYETT MÁSOK CSINÁLJÁK Több millió magyar nem internetezik valamilyen okból, vélhetően azért, mert nem jut hozzá a szolgáltatáshoz. Több millió magyar nem internetezik valamilyen okból, vélhetően azért, mert nem jut hozzá a szolgáltatáshoz. Az EU-s rangsorban eléggé hátul vagyunk, van olyan ország, ahol a 16-74 éves korosztály 98 százaléka tolja a netet.

Forrás: penzcentrum.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Tartok tőle, hogy sokszor más okok vannak mögötte

ebben is az utsók között kullogunk

Ahogy az a statista.com „EU: Who's using the internet?” című beszámolójából kiderül



(infographic.statista.com/normal/chartoftheday_18193_recent_internet_usage_eu_n.jpg), azaz A 16-74 éves magyarok csupán 76 százaléka internetezik, amivel eléggé hátul állunk az EU-s rangsorban.
Ami pedig az okokat illeti persze van igazság abban is, hogy „lehet, hogy az árak is közrejátszottak, tehát, hogy nem mindenki engedheti meg magának a szolgáltatást.”. Azonban azt kell mondjam nagyon nagy mértékben játszik szerepet a tudatlanság is.
Mindenkit meg kell nyugtassak; Őfenesége is hülye hozzá, az ilyetén tevékenységét mutatandó aktivitást egy habonyista propaganda bagázs végzi helyette! =))
Qqberci
Ez mind azért van, mert nem épült még internet-stadion!...
szép új világ
@RonaGyuri: Őfenségének - ahogy nevezted O1G-t - már az a kütyü is feladja neki a leckét, amin több gomb van, mint egy zakón. (Pedig azt is rángatja ám rendesen, percenként többször is)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.