EKKORA POFÁTLAN HAZUGSÁG MÉG A KSH-TÓL IS SOKK Alaposan próbára teszi idén a zöldség-gyümölcstermelőket az időjárás, hiszen a több hónapos aszály után hetekig esett az eső, majd hirtelen beköszöntött a kánikula. Az árak pedig emelkednek. A Népszava körképéből kiderül, helyenként milyen csillagászati árakkal találkozhat.

Forrás: napi.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
@verőce21: látod kispajtás kihúzod fejed Orbán alfeléből, máris észreveszel dolgokat! =))
RonaGyuri
Ekkora bődületes hazugság még a KSH-tól is SOKK

ráadásul a derék matyar média még kavarja is

Árrobbanás, csillagászati árak, etc… ehhez hasonló jelzőkkel számolnak be a derék matyar firkászok az zöldség és a gyümölcsárakról. Ami ha finoman is de közelít a tényekhez. Azonban az az igazság, hogy nem az árakról, hanem illetve pontosabban egy KSH vonatkozó jelentésről. Egy olyan jelentésről, aminek a számai nagyobb távolságra vannak a valóságról, mintha Orbán & Gyurcsány együtt hamisította volna őket.
Ilyeneket tudtak leírni, hogy: „Idén áprilishoz mérve májusban csaknem egy százalékkal nőttek az élelmiszer árak, ám ezen belül az idényáras termékek, burgonya, zöldség, gyümölcs egy hónap alatt másfél százalékkal emelkedtek ”, ami persze akkor is trükkös lenne ha igaz lenne, lévén számos termék került a primőrből általánosba. De nem igaz, mivel pl. a mediterrán eper eltűntetése nemhogy nem csökkentette, hanem jentősen 70-80%-al növelte az átlagárat. S akkor nem is beszéltünk a honosítás általánossá válásáról! =))
„Az éves adatok is árrobbanásra utalnak, hiszen az élelmiszerek ára 5,6, az idényárasoké pedig 15 százalékkal emelkedett.” már közelebb áll az igazsághoz, de még mindig ordas nagy hazugság!
Gauntlet
De nemcsak az! Minden kb 40 forinttal nőtt! Tavaly 280 volt egy tábla csoki, ma ugyanaz 320 !!
verőce21
A krumplinak az elmúlt hetekben 649.- Ft-ért vettük kilóját egy nagyáruházban!
Most az új krumpli megjelenésével "csökkent" az ára 380 forintra. Még ez is, több mint dupla áremelkedés a nem oly régi árhoz képest.
RonaGyuri
@verőce21: látod kispajtás kihúzod fejed Orbán alfeléből, máris észreveszel dolgokat! =))
verőce21
@RonaGyuri: (07:30) Állandóan hülyeségeket írsz Gyuszi Nyuszi!

Az ”a Hableány –al kapcsolatos hír áradat” – is, gondolom az ”újságírói” szakmád csúcsa volt! :)
Ilyen képzetlen, ostoba fajankók csak ott gyűlnek össze, mint a szemét, amit összefúj…

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.