KAZAL HÁZTARTÁSI FÜZETE!!! =)) A magyar kormány jelenlegi gazdaságpolitikája nem fenntartható hosszú távon, egyebek mellett azért, mert nem alapozza meg a jövő gazdasági növekedését - figyelmeztet Csaba László közgazdász akadémikus.

Forrás: napi.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Qqberci
Hát igen, a stadionok aránylag kevéssel fognak hozzájárulni a GDP-hez...
RonaGyuri
Kazalnak volt egy magánszáma, amiben a felesége háztartási füzetéről számolt be, amiben minden fillérre benne volt, majd a végén egy lét nagyságrenddel nagyobb tétel: egyéb kiadások címén! =))
nezelodo
Régi nagy igazság, hogy a politikus pénzügyi szakember csak azt a statisztikát hiszi el amit saját maga hamisít.
Qqberci
Hát igen, a stadionok aránylag kevéssel fognak hozzájárulni a GDP-hez...
Jozefina
Be kell vezetni a főzzél magad, szolgáld ki magad mozgalmat!!!
Aki külföldön dolgozik a szálloda és vendéglátó iparban, annak esze ágában sincs haza jönni. A téli szezon után rövid idővel indul a nyári szezon!!!
tudode
Ma már nincs más választása az átlag állampolgároknak, mint TÚLÉLNI azokat, akik a bibóisták közül nem a KIVÁLÓSÁGOK fundálták ki a leggátlástalabbal a szakdolgozatának megfelelően a lengyel SZOLIDARITÁS mintáját saját ízlésére átültetve, hangzatos nép nyelvi ordibálással MAGÁÉVÁ TETTE az országot szőröstől, bőröstől anélkül, hogy egy icuri, pucuri álloamháztartási-, és államigazgatási ismeretet beszippantson.
.
Ahelyett, hogy továbbképezné/tette volna az magát, aki többet használta a furóKÁJÁT, ma már a tudományos életet is megbuzerálva, ALKOTMÁNYOS ELLENFORRADALOMMAL:
.
Hallgassuk csak dr. Bárány Péter volt igazságügyi minisztert, aki még a laikusok számára is érthetően taglalja a parlamentalizmus sárba tiprását
.
--- Bárándy Péter és Bod Péter Ákos
.
www.youtube.com/watch?v=saLADvW6mcQ
.
Ami Csaba László közgazdászt illeti, évek óta bírálja, kelti fel a figyelmet, hogy GÁZ VAN az ország vonójában, amelyet laikusként is pedzettem, hogy van az, hogy
.
"""A jegybank három éve, nagyon udvariasan becsomagolva, a legkülönbözőbb területeken a költségvetéstől az egészségügyig sürgeti a változásokat. Felmerül a kérdés, ha mindenben jó úton járunk, akkor miért volt szükség a jegybank 330 pontos versenyképességi programjára? """
.
Hogy merészelnek 2020-ra nullás költségvetést összehányni akkor, amikor a Gyurcsány kormányt azzal buzerálták, hogy elcsalták a költségvetést:
.

.----- Évek óta hazudtak, évek óta tudtuk
.
index.hu/gazdasag/magyar/hazgyf061005/
.
2006.10.05.
.
""""Az MSZP-SZDSZ kormány 2002 óta traktálja hamis költségvetési adatokkal a közvéleményt - és a közvélemény, ha akarta, tudhatta, hogy nem mondanak igazat neki. Tudhatta tehát a választások előtt is, legalábbis nem kevésbé, mint most."""
.
Abban reménykedik a szarkabőrbe bújt csuszóMÁSZÓKA, hogy rövid az emlékezet!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.