Lesz némi karbantartás az RTL Klubon.

Forrás: SG.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Már azt hittem, hogy Karas Mónika rendelte el, az RTL Klub elsötétítését. Karas Monika, az NMHH Médiatanácsának elnöke hamarosan eddigi fizetése háromszorosát, vagyis négy millió forintot vihet majd haza. Ez természetesen annak köszönhető, hogy nagyszerű munkát végez a Médiatanács élén, amit a kormányzat illő módon meghálál. Persze nem csak ő, de alkalmazottai is komoly emelésre számíthatnak, az mégsem normális, hogy mindössze csak pár százezret, vagy milliót keresnek egy ilyen fontos intézmény élén. Egy Médiatanács elnöke sokkal fontosabb a magyar kormány számára, mint egy orvos, nővér, mentős, tűzoltó vagy tanár. Máskülönben mivel magyarázható ez a hihetetlen mértékű emelés? Már azon kívül, hogy ehhez természetesen létrehozták a törvényi kereteket, hogy ne lehessen belekötni az emelésbe.Havi 4 millió forintért tehát gond nélkül teszi meg azt, amit kérnek tőle, ezzel is elősegítve azt, hogy a Fidesz megkaparintson minden sajtóorgánumot – 1-2 ellenzéki oldalt természetesen mutatóban meghagyva – , amit csak lehet ebben az országban. Karas Monika tehát 4 millió forintért – bár korábban már 1,9 millió forintért is – képes asszisztálni ehhez az országos szintű agymosáshoz, aminek eredményeként az idegengyűlölet elharapódzott Magyarországon.
Eladott Ország
( ma, 10:48) És ami lemaradt Karas Mónikából: A miniszterek és sóhivatali vezetők alkotta népi zenekar méltó tagja. Ismeri az alapszabályt: aki fizet, az rendeli a nótát. Anyukám kedvenc mondása volt, hogy költse patikára. Én rondábban fogalmaznék, a ruhatárban alig használt hátgerincek elvihetők.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.